2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ششما انداختی ؟ نتیجه گرفتی؟

من دیگ بس ک نمیشد وبی بی منفی بود...دفه اخر دیک پریودمم عقب افتاد...ده روز عقب انداختم گذاشتم مثبت شد

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
دو روز

احتمال زیاد بارداری عزیزم ، 

اقدام داشتی ؟! 

الانم‌ میتونی بی بی چک بزاری ولی پیشنهاد میکنم آزمایش بده هم دقیق تره هم خیالت راحت تر

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......
احتمال زیاد بارداری عزیزم ،  اقدام داشتی ؟!  الانم‌ میتونی بی بی چک بزاری ولی پیشنهاد می ...

اجی منو راهنمایی کن ترو خدا 

این ماه لتروزول خوردم بدون امپول ولی 

هر شب تقریبا اقدام داشتم 11 ام باید پری شم دو روزه ک تخمدان درد شدید و درد پری میگیره ول میکنه زیر دلم سنگین شده ترشح سفید کشدار دارم

احتمال زیاد بارداری عزیزم ،  اقدام داشتی ؟!  الانم‌ میتونی بی بی چک بزاری ولی پیشنهاد می ...

ن اقدام نداشتم ولی همیشه ۵ ۶ روز جلو میندازم و ۳ روز جلو تر دل درد دارم ولی واس اولین بار عقب انداختم و دل درد هم ندارم😣ولی استرس دارم

اجی منو راهنمایی کن ترو خدا  این ماه لتروزول خوردم بدون امپول ولی  هر شب تقریبا اقدام ...

سابقه عقب انداختن پری داشتی؟!

بی عوض دانی چه باشد در جهان؟ ....... عمر باشد، عمر ،قدرش را بدان ......