2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چشمتون میکنم خونه رو کثیف تر کنه😂😈

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡

شوهر من میگه دست نزنیا اونا کار منه (الکی مثلا)البته من خودم اجازه نمیدم اینکارا رو انجام بده مگه حالم خوش نباشه گناه داره بنده خدا ۱۲ساعت سرکاره وقتی میاد خونه احتیاج ب استراحت داره دلم نمیاد بهش کار بگم مگه اینکه خودم نتونم انجام بدم ولی اگه بیکار باشه کمک میده

اینو میزاری اولا از کجا معلوم شوهرته بدشم شاید یکی مشکل داره با شوهرش اینو میبینه دلش میخواد😐( خودم ...

چرا همیشه از بدبختی هامون بگیم؟

اتفاقا شر کردن خوشی باعث انتقال انرژی مثبت میشه

شاید خانمه یه محبت کوچیک کنه برای شوهرش بازخوردش رو هم ببینه...منم برای شوهرم بد نیستم 

شاید مجردین و مثل من پرستار نیستین که سرکار اذیت شین

اتفاقا عزیزم متاهلم و لی وسواس دارم کار کردن کسی بجز خودم به دلم نمیشینه،، انشاالله شما موفق باشید خانم پرستار 

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤
چرا همیشه از بدبختی هامون بگیم؟ اتفاقا شر کردن خوشی باعث انتقال انرژی مثبت میشه شاید خانمه یه محبت ...

نه از بدبختیاتون بگین ن خوشیتونو بکنین تو چش بقیه🙂

+دیروز توی نمایشگاه یه تابلوی محشر دیدم! _خب چرا نخریدیش؟؟ +یه آینه بود💜✨