2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی کردم خدا از همه ی انرژی های جهان والاتره♥️

بله ان شاءالله چشم بدم ازتون دور باشه😊

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

پایدار

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
شوهر من میگه دست نزنیا اونا کار منه (الکی مثلا)البته من خودم اجازه نمیدم اینکارا رو انجام بده مگه حا ...

آخه من خودمم کار میکنم عزیزم ، پا به پاش شایدم سخت تر

من پرستارم

اتفاقا عزیزم متاهلم و لی وسواس دارم کار کردن کسی بجز خودم به دلم نمیشینه،، انشاالله شما موفق باشید خ ...

خیلی بده اینجوری خالمم اینجوریه دقیقا الان ۵۰ سالشه داغون شده بیچاره از بس نمیذاره کسی به کارا برسه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
خیلی بده اینجوری خالمم اینجوریه دقیقا الان ۵۰ سالشه داغون شده بیچاره از بس نمیذاره کسی به کارا برسه

خب بعض کارا رو نمیشه به آقایون سپرد چون سلیقه ی یه خانم رو نیاز دارن ولی کارای اینطوری مثل جارو کشیدن رو خوب انجام میدن چون زورشون هم زیاده

خب بعض کارا رو نمیشه به آقایون سپرد چون سلیقه ی یه خانم رو نیاز دارن ولی کارای اینطوری مثل جارو کشید ...

آره 

نه خاله ی من هیچ کاری و نمیذاره بقیه بکنن😑

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
شمابایدتمام کارخونه روتقسیم کنید😘

عزیزدلمی

بعضی خانم ها فکر میکنن همه ی خوبی ها باید از سمت آقا باشه مخصوصا دختر های مجرد قبل ازدواج ولی من و همسرم تقریبا اندازه ی هم واسه هم خوبیم ... تقریبا ۵ ساله وقتی حموم هم میرم بهش اطلاع میدم چون ممکنه اتفاقی بیفته ما تو این شهر تنهاییم ، دانشگاه که خوابگاه بودم طبقه همکف سوپر مارکت بود میخواستم برم آب بگیرم بهش میگفتم نه اینکه اجازه بگیرم اطلاع میدادم که مثلا اگه بیرون خوردم زمین چیزی شد بدونه واسه چی رفته بودم... 

به خانواده ش احترام میذارم،  با اولین حقوق پرستاریم همشون رو بیرون بردم شام...خودش وقتی پول لازم شده النگو هامو فروختم دادم...ما از یه شهر با فاصله ی ۵ ساعته بودیم که قسمت هم شدیم ...چند سال تو این شهر که اینم یه شهر دیگه هست به خاطر زندگیمون تنها موند و شب و روز کار کرد...۵ ساله میدونیم شام و ناهار همدیگه چیه؟ حتی وقتی باهم نامزد بودیم ...حتی وقتایی که شیفتیم نمیتونیم غذا بخوریم اگه اون یکی چیزی نداشته باشه...تا حالا شبی رو قهر نخوابیدیم...دعوا کردیم ولی شده تا ساعت ۳ بیدار موندیم گریه کردم حرف زدیم آخرش باهم خوابیدیم ... اینارو میگم که بعضی ها میان میگن خوشی هاتون رو نگین شاید کسی دلش بخواد ولی من میگم حیفه دختر پسرای جوون هست که از بس حرف خیانت و دعوا شنیدن از ازدواج کردن میترسن...میخوام بگم نه خوب باشین خدا کمکتون میکنه ‌... اگرم تو بدترین حالت شما خیلی خوب بودین ولی قسمتتون خوب نبود حداقل وجدانتون راحته... همین ♥️