2777
2789
عنوان

به نظرتون میتونم خوابگاه بمونم

219 بازدید | 21 پست

بچه ها من کلا خیلی رو حریم شخصیم حساسم تو خونمون ۲تا اتاق دارم با حموم دستشویی یه جورایی همه چی عالیه ولی دلم میخواد برم یه شهر بهتر مامانم میگه نمیتونی شرایط خوابگاهو تحمل کنی ولی من دلم میخواد زندگی مستقلی تجربه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی پول بدی اتاق دو یا سه نفره بگیری تو خابگاه 

گرون تره ولی خب حریم شخصی بیشتر میشه 

بنظرم حتما تجربه کن مستقل بودن رو 

خیلی با تو خونه بابا مامان بودن فرق داره و بهتره 

اره منم دوست دارم تجربه کنم خانوادم همش فاز منفی میدن

اکثر خانواده ها همینن 

ولی اگه بری یه شهر دیگه و خابگاه کلا زندگی فرق میکنه 

با افراد جدید اشنا میشی دیگه لازم نیس گیر های خانواده رو تحمل کنی . سختی داره ولی خوش میگذره

نمیدونم یه جورایی گیر کردم هی بهم میگن تو سوسولی نمیتونی

ببین خوابگاه بستگی داره با چه کسایی تو یه اتاقی 

با بعضیا که فهم شعور دارن میتونی کناربیایی خوش هم میگذره 

ولی یه عده هستن با روانت بازی میکنن من یه ماه خوابگاه بودم اصلا نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم 

فکر کن من خواب بودم یکی بلند بلند باگوشی صحبت میکرد یا انقدر تنبل بودن نظافت صفر

یادش افتادم حالم بهم خورد

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
اکثر خانواده ها همینن  ولی اگه بری یه شهر دیگه و خابگاه کلا زندگی فرق میکنه  با افراد جد ...

وای گفتی من از خدامه میدونم یه جورایی ناشکریه اما از اینکه همیشه با نظر خانواده پیش برم خسته شدم

ببین خوابگاه بستگی داره با چه کسایی تو یه اتاقی  با بعضیا که فهم شعور دارن میتونی کناربیایی خو ...

اره خواهرمم یه دوره رفت میگه از غذاهام میخوردن به لباسام دست میزدن هرکی یه مدل عادت داشت کاش اتاق یه نفره یا دونفره بود

اره خواهرمم یه دوره رفت میگه از غذاهام میخوردن به لباسام دست میزدن هرکی یه مدل عادت داشت کاش اتاق یه ...

هوم فکر کن میرفتم حموم کف حموم پر مو بود یا نصف شب پامیشدن میرقصیدن صدای آهنگ. زیاد

خاله زنک همشون تو کار هم دخالت میکردن 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛