الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای منم سیاه بود قرص ویتامین E رو خریدم سوراخ کردم با سوزن مایع داخل رو هرشب قبل خواب دور چشمم زدم که کامل رفت
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
میتونه از کم خونی باشه یا دیابت یا کم آبی بدن یا استفاده زیاد از گوشی مخصوصا شبها ببین علتش چیه ولی احتمال زیادداره به خاطر این باشه شبها دیر میخوابی و زیاد با گوشی مشغول میشی
ما هم یک فامیل داریم، یک خانومی که دور چشمِ تیره داره، هم دخترش و هم نوه هاش به خودش رفتن و تیره هست دور چشمشون، کاری نمیشه کرد، شاید اگر خیار بگذاری روی چشمت خوب باشه، ولی خودتو اذیت نکن، و ناراحتش نباش، وقتی ژنتیکی باشه راه حل قطعی نداره.
زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲