2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیروز از ایلام برگشتم تا 2شب اول عید همش بارون وتگرگ بود بعدشم هوا خوب بود ولی شب سرد بود

اهان 

ما تازه میخوایم بریم تاحالا هم نرفتیم

جای خوش و اب هواییه؟ خوش میگذره برا تفریح؟

گم گشته ای میان گمگشتگان.
سلام عزیزم از تو یکی از تاپیکهایی که در مورد فردیس بود گفتید ساکن اونجا هستید ما هم اگه پولمون جور ...

سلام🤍

آره من بیش از ۱۰ ساله اینجام و از همه نظر اوکیه و خیلی شلوغ نیست و مناسبه

طرفاس خیابون اصلی بهترین جا برای خونه و خرید هست

توی هنه فلکه ها امکانات و دسترسی خیلی زیاده

سلام ساره جون شما تو یه تاپیک از عمل دیسک کمر مادرتون گفته بودین عزیزم مادرتون خوب شد؟من ۵ ماهه عمل کردم یه بیست دقیقه راه میرم خسته میشم باید بشینیم مادرتون هم همینطور بودن؟چقدر طول کشید تا خوب شدن؟

سلام ساره جون شما تو یه تاپیک از عمل دیسک کمر مادرتون گفته بودین عزیزم مادرتون خوب شد؟من ۵ ماهه عمل ...

سلام

بخدا ساره نیستم🤣

بله چند روز دیگه میشه دوسال که از عمل مادرم میگذره

کاملا خوب شدش و خداروشکر دیگه ستون فقراتش مشکلی نداره

فقط یه هفته اولش سخت بود و بعد اوکی شد

سلام بخدا ساره نیستم🤣 بله چند روز دیگه میشه دوسال که از عمل مادرم میگذره کاملا خوب شدش و خداروشک ...

مرررسی گلم که جواب دادید من ۶ماه هست عمل کردم ۲۰ دقیقه  راه برم خسته میشم مادرتون پیاده روی هم داشتن؟

مرررسی گلم که جواب دادید من ۶ماه هست عمل کردم ۲۰ دقیقه  راه برم خسته میشم مادرتون پیاده روی هم ...

بله از موقعی که عمل کرد تا الان که نزدیک ۲ سال میشه پیاده روی و مرتب داشت

ولی نه درحدی که خیلی فشار بیاد به ستون مهره ها

حالا شمارو نمیدونم شاید یکم بگذره بهتر بشه حالا به دکترتون هم اطلاع بدین شاید یه سری ورزش دادن بهتون❤️