2777
2789

هروقت رفتم خونشون سنگ تموم گذاشتن 

من دفعه اولمه میخوام کلی دسر و غذا و سالاد اینا درست کنم هزینشم برام مهمه ولی میخوام خیلی شیک پذیرایی کنم هر ایده ای دارید بهم یدید تزییناتم خیلی برام پهمه

بعد بهم بگید قبل شام چی بیارم بعد شام چی بیارم خلاصه هرچی بلدید بهم بگید از نحوه سرو غذا و اینا و همه چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل شام نوشیدنی و شیرینی و میوه.

شامت حتما سوپ داشته باشه نوشیدنی سر سفرت دلستر دوغ نوشابه و اب باشه بورانی یا ماست و خیارم درست کن بعد شامم دسر سبک مثل ژله درست کن و اجیل

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

ببین چی غذایی رو دوست دارن و یا خودت خیلی خب میپزی

انواع دسرو ژله هم تو نت هس مشکلی نداری

ی سرویس خوشکلم داشته باشی حله

ولی اصل روی خوشه، لبخند بزن و باهاشون حرف بزن

اووم خوش بحالت ک دعوتت کردن😁

خانواده شوهرم باما رفتوامد نمیکنن چون وضعمون خوب نیس کسرشون میشه😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
خوشبحالت با همچین خانواده ای وصلت کردی معلومه اصالت دارن مادر شوهر من همون‌غذاهای خودشونو مینداخت ...

بازم به اون

نگفته خجالت نمیکشی دست خالی میای 

جوجه جیگر کنجه نیوردی خواهرش گفت نه مامانش 

کیک مرغ ، فسنجون ، قرمه سبزی ، سالاد اندونزی یا سیب زمینی یا فصل ، سوپ شیر ، دوغ و نوشابه ، ژله ، بعد شامم میوه و چایی قبل شامم چایی و شیرینی 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن