2777
2789

لطفاً توضیح بدین ممنون میشم

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

یه دونه پیاز خلالی زعفرون گوشتو تفت میدم  فلفل میزنم یه هویج کوچولو میندازم توش با آب کم و شعله ی خیلی کم داخل زودپز یک ساعتو نیم میپزمش آب کم خیلی مهمه تو طعمش آخر پختم پودر لیمو و نمک میزنم 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

من ک سنتی درست میکنم

گوشتو با پیاز  و زردچوبه تفت میدم و میذارم تو زودپز بپزه. آخر سرم ادویه میزنم. دوس داشتی زعفرونم بزن

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم بلدم ولی می‌خوام بدونم چیکار کنم خوشمزه تر بشه یعنی چیا توش میریزین

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

خیلی ممنون منم همینجوری درست میکنم فقط هل و دارچینم بزنم خوب میشه