2777
2789
عنوان

خسته شدم از اضافه وزن😭

179 بازدید | 20 پست

خسته شدم از بس همیشه اضافه وزن دارم. از بس همش باید رژیم بگیرم. دیگه توان رژیم گرفتن ندارم واقعا. به خوردن قرصهای لاغری فکر میکنم ولی میترسم. میگید چیکار کنم 🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر خالم با این چایی ها هستا میخورن در روز اینا لاغر شد ولی بعد ببین پوستششش داغووووون شدا چروکککک زیر چشمش ۳۴ سالشه ولی صورتش پر لک تیره هم شده الان میناله از صورتش 😐چن ماه مصرف کرد 

ورزش کن برو بدنسازی

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
انقدر بهش فکر نکن  میدونی تو همه چی بخور ولی کم  بخدا مرتب وزنت‌کم میشه  روزی نیم ...

به خدا خسته شدم دیگه😭 غذامو کم میکنم اصلا تغییر نمیکنم. همیشه در حال رژیم و رعایتم دیگه حالم از فکر کردن بهش بهم میخوره 

به خدا خسته شدم دیگه😭 غذامو کم میکنم اصلا تغییر نمیکنم. همیشه در حال رژیم و رعایتم دیگه حالم از فکر ...

الهی ولش کن انقدر فکر نکن دور از جون افسرده‌میشی 

به جهنم بابا کی گفته همه باید لاغر و باربی باشن 

بخدا آدم ها با بدن های متفاوت قشنگ هستن دنیا با تفاوت زیباس

نمیدونم میخوای امتحان کن لاغر که میشی باهاشون ولی باید همونجوری خودتو نگه داریا نگه داشتنش سخته  ...

میترسم اینقد از عوارضش میگن. تازه خیلی هم گرونه. از همونجایی که دوستم گرفت پرسیدم 30 تا دونه قرص 480 هزار 30 تومن هم پول پست

الهی ولش کن انقدر فکر نکن دور از جون افسرده‌میشی  به جهنم بابا کی گفته همه باید لاغر و باربی ب ...

میدونم همه اینارو. خیلی هم چاق نیستم. اما وقتی دخترای باریک رو میبینم میگم من چرا اینجوری نیستم. باز دوباره میرم تو فکرش. هیچ وقت راضی نیستم از خودم 

من یازده کیلو با کم خوری لاغر شدم الان یه ماهه همه چی میخورم یه کیلو برگشته.دوروزه دوباره شرپع کردم رژیم هشت کیلو هم باید کم کنم

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر
میدونم همه اینارو. خیلی هم چاق نیستم. اما وقتی دخترای باریک رو میبینم میگم من چرا اینجوری نیستم. باز ...

تو بجای وزن کم کردن تو یه خورده تو اعتماد به نفست کار کن 

بخدا من الان بعد بارداری دومم صورتم لک بارداری شد نرفته دیگه بچه ام ۳ سالشه ،متاسفانه دکتر هم رفتم نتیجه ای نداد دیگه بهش فکر نمی کنم قرار نیس همه صورتشون برق بزنه بدون لک ،لک من نشان میده من یه مادرم ،میدونی باهاش کنار اومدم ضدآفتاب میزنم حتی تو خانه ،ولی دیگه حساس نیستم شوهرمم میگه عیب نداره تو مادر ۲ تا بچه ای تاوان مادرشدن بد شکل شدن بدن و لک بارداری هس عیب نداره 

من یازده کیلو با کم خوری لاغر شدم الان یه ماهه همه چی میخورم یه کیلو برگشته.دوروزه دوباره شرپع کردم ...

منم قبلا با کالری شماری یبار نزدیک 10 کیلو کم کردم. اما یه دوران سختی داشتم ول کردم دوباره برگشت. دوباره یه دوره با بدنسازی و رژیم 7 کیلو کم کردم دوباره ول کردم برگشت. خسته شدم واقعا