2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امشب فهمیدم یه مرد خوب یه مرد مرده هست دیگه از دستش ناراحت نمیشم چون تا زندست که همین .... هست که ...

دلت میاد؟؟؟

حتما الان عصبی هستی

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
چرا چیشده

مادر شوهرم بیشتر اوقات خونه ماست الانم هست شوهرم از سرکار اومده نیومد تو اتاق بگه پبش من رفت پیش مادرش گرفت خوابید درصورتی که خیلی وقته خونه نیست ۲۴یاعت سرکاره

وقتی میگی هم نمی‌فهمه تو دلت بگو خب به درک 

هر چی شد اولش تو دلت شماتت می‌کنی با خودت کلنجار میزی میدونم، هی میگی کاش اینطور بود اونطوری بود مثل فلانی بود ولی تهش بگو خب به درک 

بذار بچه ات بدنیا بیاد کل زندگیتو معطوف کن به اون به اینکه مادر شادی باشی نه یه زن آویزون که منتظره شوهرش بهش توجه کنه 

با بی توجهی تو تا حدودی توجه شوهرت جلب میشه 

به خاطر بارداری هست نگران نباش انشالله به سلامتی دنیا بیاد همسرت هم بهت نزدیک میشه 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
همش سرکاره خونه میاد اصلا نمیگه چیکار میکنی میگیره میخوابه

بیاین یکم مردامون رو درک کنیم تو این شرایط بد اقتصادی دارن نهایت تلاششون رو میکنن زندگی خوبی واسمون فراهم کنن حق دارن خسته بشن 

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄