2777
2789
مادر شوهرم بیشتر اوقات خونه ماست الانم هست شوهرم از سرکار اومده نیومد تو اتاق بگه پبش من رفت پیش ماد ...

مردا تو‌بارداری کلا دور میشن

ماهم خیلی ازهم‌دورشدیم کنار همم نمیخوابیم بچم وسطمونه

خدایا شکرت ❤️

کاملن حق با توعه

تو این دوران مخصوصن آخراش که سختتره واقعن زن نیاز به توجه همه داره شوهر که جای خود

ولی عزیزم اولن با همسرت حتمن صحبت کن و بگو بهش

اگه قبول کرد و گوش داد که چه بهتر

ولی اگه میدونه و خودشو میزنه به اون راه 

خودتو اذیت نکن میدونم سخته ولی خیلی به خودت استرس و ناراحتی نده مخصوصن الآن.

درست میشه.

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا بچه کوچیک دارم بخدا همش از صبح سرپام یه کمک بهم نمیکنه بگه بارداره موقع زایمان‌های.همه اینارو تحمل میکنم ولی بی توجهی رو نمیتونم فقط میریزم تو خودم گریه میکنم 

کاملا درکت میکنم آدم تو بارداری و مخصوصا تا یه مدت بعد زایمان خیلی به توجه شوهرش نیاز داره یکم بی توجهی دیوونه میکنه آدمو من یادمه چقدر گریه میکرد اگر یکم بی توجهی میکرد بهم بعد ۶ ماه از زایمان خیلی آدم بهتر میشه البته پسر من الان ۱۸ ماهه اس

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
کاملا درکت میکنم آدم تو بارداری و مخصوصا تا یه مدت بعد زایمان خیلی به توجه شوهرش نیاز داره یکم بی تو ...

نمیدونم چرا مردا زن رو درک نمیکنن .پس چرا زن میگیرن وقتی به ما احتیاج ندارن

نمیدونم چرا مردا زن رو درک نمیکنن .پس چرا زن میگیرن وقتی به ما احتیاج ندارن

باهاش حرف بزن بگو بیشتر بهش به توجهش نیاز داری 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که تو ماه نه هستم بخدا واسش کم نزاشتم ولی تو این یک ماه خیلی بهم بی توجه شده درصورتی که الان بیشتر بهش نیاز دارم هیچ کنارم نیست اصلا انگار منو نمیبینه

یکم بچه ننه تشریف داره بیشتر حواسش به مادرشه آب تو دل اون تکون نخوره به زن توجه نداره حرف هم بزنم سریع گارد میگیره که آره خرج میکنم واستون فقط منت میزاره که واستون خرج میکنه

اره خیلی مربوطه  من نمیخوندم زندگیم خیلی سخت و غمگین بود

گلم من نمیخونم ولی چرا شوهرم که همش در حال همین کاراست انقدر بده به خدا سیگاری و مشروب خورشم ما دیدیم مال بقیع عمرا به حد این نباشن به نظر من که ذات مربوطه نه به نماز