2777
2789
عنوان

یه سری چیزا فراموش نمیشه..

319 بازدید | 38 پست

امشب سالگرد نامزدیمه پارسال همچین روزی نیمه شعبان کلییی ذوق داشتم ولی امسال واسم‌عادیه چرا ما خانما این تاریخا رو یادمون نمیره واقعا مگه میشه در عرض یکسال این همه خاطرات تلخ اتفاق بیوفته چقد راحت میان‌ تو زندگی ادم گند میزنن به همه باورای طرف یعنی اونم مثل من امروزو واسش تداعی خاطره میشه؟؟؟ کلی برنامه داشتم واسه این روز ولی همشو نابود کردن ۴ ماهه نیست من نتونستم خاطراتمونو فراموش کنم فقط تونستم کنار بیام ولی اون حتی یکبارم‌ دلتنگم نشد یعنی عکسامونو نمیبینه ؟ الان با کلی بغض دارم مینویسم این دلتنگیمو و شمارو مثل سنگ صبور خودم دونستم و کمی درد و دل کنم که سبک شم 💙

من یادم نیس کی عقد کردیم 😕تاریخ تولد هیچ کسی هم یادم میمونه نکنه خانم نیستم؟؟؟

همون‌بهتر یادت نیست من تاریخ عقدم با تولدم یکیه یعنی ادم بخواد فراموشم بکنه نمیتونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون‌بهتر یادت نیست من تاریخ عقدم با تولدم یکیه یعنی ادم بخواد فراموشم بکنه نمیتونه

برای منم دقیقن 😕تاریخ تولدمه ولی کلا تاریخ ها یادم میرعه کلا دسته خودم نیس 

همسرت کجا رفتع عزیز؟؟؟

طلاق گرفتی .حق داری ناراحت باشی 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

کاش برا منم زمان نامزدی بهم میخورد

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
برای منم دقیقن 😕تاریخ تولدمه ولی کلا تاریخ ها یادم میرعه کلا دسته خودم نیس  همسرت کجا رفتع عز ...

تقریبا ۴ ماهه که کات کرده و اقدام کرده بابت جدایی البته خانوادش اجبارش کردن