2777
2789

مال منم همینجوری بوددنیااومدبردمش سونودوباره گفتن تموم شده

بچت دختره یاپسر؟ 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نگران نباش بچه خواهرشوهرمم وقتی توی شکم مامانش بود همینجوری گفتن بعد که به دنیا اومد خواهرشوهرم اصلا دکتر هم نبردش خیلی خونسرد بچه هم الام ۱۰ سالشه خداروشکر مشکلی نداره

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍
دختر،یعنی بردی مشکلی نداشت؟

نه تموم شده بودانشالله برای شماهم تموم شه عزیزم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
بابا گوگل ادم رو از زندگی سیر میکنه،ممنونم از دلگرمیت

به هیچ عنوان تو‌گوگل بیماری رو سرچ نکن کلا ناامیدت می کنن😅😅

من یه بار سرما خورده بودم علایمش رو زدم ، نوشته بود داری سکته می کنی علایم سکته هست😅😅😅 چنان ترسیدم که سریع همسرم رو بیدار کردم بریم بیمارستان، از یکی از اشناها که پزشکن زنگ زدیم پرسیدیم ، گفت علایم ویروس جدید سرماخوردکیه😅😅😅😅

راستی بارداری به امضام دعا کن🥺🥺🥺🥺

برای پسر خودم .و داداشم گفته بودن اصلا بعد دنیا اومدن هیچ چیزی خداروشکر نشد که بخواییم حتی ببریم دکتر ..

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊