2777
2789
عنوان

چطوری برای شوهرم ارایش کنم

2207 بازدید | 52 پست

سلام

من وقتی آرایش میکنم شوهرم میگه انگار آرد مالیدی یه صورتت و میگه مثل این زنای کوچه و بازار آرایش کن که طبیعی معلوم بشه و خوب باشه. اما من نمیدونم بقیه زنها چی میزنن به صورت شون که اینقد خوب و صاف میشه صورتشون و طبيعي معلوم میشه لطفا راهنمایی کنین و بگین چی باید از بازار بخرم و اول چی بزنم بعد چی بزنم که خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا از آرایش غلیظ بدشون میاد بنظرم ی کرم ضد آفتاب ب ب کرم رنگی بخر اونو استفاده کن ب جای کرم پودر و ی رژ عالی ک ب پوستت بیاد و ب مژه هات اکثرا وازلین بزن ک بلند شه و ریمل و خط چشم محشر میشی 

دوم مشکلات پوستی تو حتما درمان کن 

بعد کزم مناسب پوستت بگیر مثلا اگ سبزه یا گندمی نرو سفید بگیر یا اگ خیلی سفیدی ی کرمی بگیر که کمی تورو برنزه کنه 

زیر ساز ارایش حتما استفاده کن کانسیلر  سرم و..  کانتور استفاده کن   ارایش ملیح انجام بده. چشماتو خط چشم طبیعی و نازک بکش. ابروهاتو با ژل  لیفت کن. رنگ نکن غیر طبیعی میشه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

شما چه کرمی استفاده میکنین میشه راهنمایی کنین  

من عصری رفتم مارک  مودا گرفتم خیلی رو صورتم میاد ولی خو زیاد گرون نیست  یک مارک بود اون میگفت اصلی اورجینال هست  برو یک لوازم آرایشی خوب  راهنماییت  ولی خو حتما زیر کرم  پودر مرطوب کننده آبرسان بزن 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 

ملایم آرایش کن. ضدافتاب رنگی بزن. رژگونه خیلی ملایم بزن خیلی کم.  خط چشم نازک بکش. تا کم کم حرفه ای بشی ببینی چی بهت میاد.  رژ لب بزن ریمل بزن. بنظرم پنکک و کرم پودر نزن من خودم نمیزنم اصلا دوستندارم غیر طبیعی میکنه 

توکل بر خدایت کن،کفایت می‌کند حتما