2777
2789

من باردارم ولی مشکلی با رابطه جنسی نداشتم و ندارم اما الان حدود سه هفته اس یا بیشتر ک رابطه ج ن س ی نداریم با همسرم 

بیشتر تو خودشه و سرش تو گوشی اینستاس 

دیشب هم واسه یکاری با بابام خارج شهر بود اومد من انتظار داشتم ناز و نوازش و حتی ی جمله دلم برات تنگ شده رو بگه اما هییچی وقتی باهاش حرف میزنم انگاری حوصله نداره جواب بده اعصابش میریزه بهم 

ترو خدا ی چیزی بگین با این نشونه ها یعنی داره خیانت میکنه ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم

رابطه جنسیمون از اول تعطیلات تا الان دوبار بود

منم اعتراض کردم گفتم مگ زشت شدم اولش گفت ن خودم میل ندارم بعدا گفت ک میترسم نزدیکی واست خطر داشته باشه فاصله میگرفت ک یوقت حسی نگیره ک با رابطه بهم آسیب بزنه

ن عزیزم شما الان حساس شدی فکرت ب همه جا میره

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!