2777
2789
عنوان

ارتودنسی ها کار همکار قبول میکنن

53 بازدید | 13 پست

بچه ها ما برای ارتودنسی رفتیم یه کلینیک تو شهرتون انقد پرسنل بیشعور بودن و خواهرم رو هر جلسه بخاطر نژاد پرستی مسخره کردن و اذیتش کردن که از بس این دختر افسرده شد ما قید پولمونو زدیم و درمانو نصفه ول کردیم.بعدش رفتیم یه مطب دیگه گفتن چرا جای قبلی ادامه ندادین گفتیم بخاطر بد رفتاری پرسنل.قبلش که با منشی شحرف زدیم به ما نخ داد که نگین بدرفتاری پرسنل بگین مثلاً مسافت زیاد که من این کارو نکردم و گفتم بدرفتاری.در هر حال در نهایت پزشکشوت قبول نکرد کارمون.الان می‌خوایم بریم یه مطب دیگه بگیم بخاطر جابجایی و مسافت زیاد.ما یه شعر اطراف اصفهانیم و حتی عکسا رو اصفهان گرفتیم و روی عکسا نوشته آدرس جاهایی رو که رفتیم.یعنی در نهایت میفهمم ما اطراف اصفهانیم. انکار ارتودنسی ها سر قبول کردن کار همکار وسواس دارن.شما نظرتون چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم دکترم کار یه دندون پزشک دیگرو قبول نمیکرد اما به نظرم واقعیت رو بگید

جای قبلی که واقعیت رو گفتیم دکتره به خودش گرفت.نمیدونم دقیقا چرا ولی قبول نکرد کارمونو.انکار احساس مسئولیت در قبال همکارش کرده بود

الان ارتودنسی هنوز داخل دهنش هست یا نه درشون اورده؟

داخل دهنشه.دکتر گفت اگه می‌خواین جای دیگه ادامه بدین براکت هارو برنداریم بهتره چون دوباره باید براکت بزنن و دندون اذیت میشه

داخل دهنشه.دکتر گفت اگه می‌خواین جای دیگه ادامه بدین براکت هارو برنداریم بهتره چون دوباره باید براکت ...

آخه بگید مسافت هم زیاد بوده غیر قابل قبوله براشون چون ادرستون از روی عکسا میفهمن

بهشون بگید که چون مسافت دور بود حتی بیخیال عکس هاهم شدیم و دیگه شرایط رفتن به اونجارو نداریم باز باید عکس بگیرید 

اما دندون پزشکا اغلب کار یه دندون پزشک دیگرو قبول نمیکنن همکار خودشون زیر سوال نمیبرن

آخه بگید مسافت هم زیاد بوده غیر قابل قبوله براشون چون ادرستون از روی عکسا میفهمنبهشون بگید که چون مس ...

نه اونا زیاد حساس نیستن فکر کنم فقط می‌خوان مطمئن شم که همکاراشون مطلع نمیشن.بعدم ما به شهریم اطراف اصفهان که دوساعت با اصفهان فاصله داره.بکیم ساکن اصفهان شدیم فاصله ی کمی هم نیست

ببخشید من داستان حسین کرد شبستری نوشتم سوالی که توجه شمارو جلب کرد این بود ؟

تو متن نوشتید بابت نژاد پرستی ناراحتید

جواب اون سوالتونم میدونید دندونپزشکا کار نصفه کس دیگه رو قبول نمیکنن