سلام دوستان من میخواستم نظراتتونو بدونم راجع به مشکلم
من امشب خواهرشوهرمو دعوت کردم ک پسر۴ سالش خیلیییییی شیطونه و از در و دیوارم بالا رفت بعد چون میدونن من از بچه شیطون بدم میاد بچم تازه ب دنیا اومده خواهر شوهرم با تیکه میگه معلومه بچه توام شیطون میشه هاا منم گفتم بشه گفت عهههه بچه دیگران شیطون نشه ولی بچه خودت بشه.منم گفتم بچم اگ شیطونم شه من تا جایی ک بتونم کنترلش میکنم بیخیال نمیشم ک دیگران و اذیت کنه.من حرف بدی زدم؟مامانم میگه چیزی نگو نفرین میکنن واسه بچت😶😬توروخدا اگ من بد گفتم بگین
خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا بچه رو نمیشه کنترل کرد پسر من ۱۸ ماهشه هر جا میرم آبرومو میبره انقدر شلوغ میکنه ک حد نداره دادو اخم و دعواهم اثری نداره
بچه مظلومم ببینه یا هلش میده یا اسباب بازیاشو میگیره
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
بد نگفتی ولی ادب حکم میکرد به عنوان میزبان چیزی نگی
اخه همیشه میان بهم تیکه میندازن ک تو چرا بچه مارو راه نمیدی آخه من با مادر شوهرم همسایه ام بعضی وقتا لباسم نامناسبه یا کار دارم بچشون میاد مدام در میزنه من نمیتونم باز کنم
خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم...... برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲