2777
2789
عنوان

وقتی بچتون بی ادبه نرین مهمونی

974 بازدید | 53 پست

من آوام بیاین بگم چی شد 

من عااااشق بچه هام ولی اینا رو که دیدم گفتم اگه قراره همه بچه ها اینجوری باشن اصلا بچه نمیخوام

بعد جالبه برای بعضیا کلت معتقدن چون بچه اس هرررررکاری میتونه انجام بده 

نظر شما چیه 

اول یه نظر سنجی کنم بعد موضوع رو توضیح میدم چی شد امشب 

به نظر شما بچه ای که بپر بپر کنه دست کنه توی ظرف  میوه و شیرینی و آجیل بخوره و بپاشه و دست مالی کنه بی ادب هست یا نیست ؟ مامان و باباش نباید بهش تذکر بدن ؟ اگرم میبینن گوش نمیکنه باید مهمونی نرن خب یا یه ساعت بچشونو بسپارن به مادرشون خودشون برن سر بزنن برگردن 

تعداد رای : 59
نظرسنجی
بچه اس دیگه میتونه توی خونه ی مردم شلوغی بی ادبی کنه نمیشه کاریش کرد
6
10%
نه ادم باید مواظب بچش باید و اجازه نده خونه مردم زیاد شلوغ کنه
53
89%
من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

بچه ک رفتاراش تحلیل نداره پدر و مادر باید کنترل کنن و ادب برمیگرده به اونا

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

حالا جریان مهمونی امشبو بگم 

این خانواده رو من قبلا دیده بودم چقدر بچه هاشون بی ادبن 

تو مهمونیا به بقیه بچه ها زور میگن همه خوراکی ها رو دستمالی میکنن و ...

امروز خودشون زنگ زدن خودشونو دعوت کردن 🤦‍♀️

بعد پا شدن اومدن با بچه ی ۴ ساله و ۶ساله 

۲تاشون روی مبل بپر بپر میکنن مامانشونم هیییییییییچی نمیگه باباعه اومد چیزی بگه زنش سریع چشم غره رفت بهش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی واسه اوندن مهمونی بجشنو بدن بره خونه کسی دیگه عجبااااا

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 

یه پسر6 ساله اومده بود خونه مون باهاش شوخی کردم فحش ناموسی میداد بهم بیشرف 

➖⃟♥️••‌I sᴇᴇ ᴀ ʟᴏᴛ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴs﹐ ʙᴜᴛ ɴᴏɴᴇ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴɪᴛʏ...﹗ پ. ن: عزیزان دل، رها هستم رهاااا. مهشید اسم صاحب اصلی اکانته. اکانت دست دو دوسته. 

حالا جدا از این کارا بعضی بچه ها بی ادب و زبون درازم هستن 

خانوادشونم میبینن جواب میده ذوق میکنن !

تقصیر بچه هم نیستا مشکل پدرو مادر بی فرهنگشن

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

خیلی بستگی به سن بچه داره بچه تا ۲ و نیم ۳ واقعا قابل کنترل و تربیت به اون صورت خاص نیست بهتره پدر و مادر خونه کسایی که رو در واسی دلرن یا نرن یا خیلی کوتاه بشینن

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر !🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر !😌 گویند که عشّاق جهان، عقل ندارند !🤐 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر !!😑😒🤪🥰

ب معنای واقعی از بچه لوس و پررو و بی ادب متنفففففففرم 

یه ثانیه هم نمیتونم تحملش کنم 

پدر مادرش هم اگه آدم بی‌خیالی باشن بی برو برگرد قطع رابطه میکنم چون اینکارو کردم قبلا

یعنی واسه اوندن مهمونی بجشنو بدن بره خونه کسی دیگه عجبااااا

پس مهمونی نرن 

بچه اوردن بقبه که نبتید تو زحمت و اذیت باشن 

یا هم بچشونو مودب بار بیارن 

ما بچه دخترداییم اومد از تموم شیرینی های تو دیس ی گاز زد گذاشت تو دیس باز  ما همه رو ریختیم دور🥲بعضی مادرا میرن مهمونی بچشون ول میکنن ب امون خدا بعدم یکی ب بچشون حرف میزنه خودشونو پاره میکنن که های های وای وای فلان کس بچمو دعوا کرد و فلان کرد....خوب بچتو بگیر نزار باعث اذیت دیگران بشه

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

عزیزم این مثال‌هایی که زدی بی ادبی حساب نمیشه البته به سنشم ربط داره که بچه چندساله این کارا رو میکنه

بی ادبی به نظر من کتک ‌کاری و فحش و داده که در این صورت به نظرم والدین باید حواسشون به بچشون باشه و نذارن ادامه بده