راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
امروز ۲۰ بهمنه.یکم حالم بهتر شده رو ب راه شدم امیدوار شدم و حالا دارم روزا رو میشمارم ببینم اون روز خوبه چندم فروردین میشه ک بیام بنویسم بهترین روزم کی بوده 😍دعا کنین زمان زود و خوب بگذره♥️امضای قبلیم((برای مردنم دست به دعا شین🐾))
ببین میگن این شب واسه دختر شب خوبیه منم ۲۱ سالمه اصلا خواستگار نداشتم ببین تو رو ب عزیزترین کست قسمت میدم میدونم الان خوشحالی دعا کن منم خیلی زود ی ازدواج خوب واسم رقم بخوره ازت یک دنیا ممنونم
همون اولم که اومدن برو جلو سلام کن نزاری بیان بشینن بعد بریا
لباسم چادر میپوشی یه لباس راحت بپوش چادر وروسریت سر نباشن
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
وقتی وارد شدند با خانواده برو جلو در احوالپرسی و خوشامدگویی بعد بشین سرت همش پایین باشه و خوب ...
وای مرسی منم نیاز داشتم ب این حرفا 😑
امروز ۲۰ بهمنه.یکم حالم بهتر شده رو ب راه شدم امیدوار شدم و حالا دارم روزا رو میشمارم ببینم اون روز خوبه چندم فروردین میشه ک بیام بنویسم بهترین روزم کی بوده 😍دعا کنین زمان زود و خوب بگذره♥️امضای قبلیم((برای مردنم دست به دعا شین🐾))