2777
2789
عنوان

دانشگاه

173 بازدید | 22 پست

بچه‌های دانشجو و غیر دانشجو آقا حالا داره حضوری میشه تایم بین دوتا کلاس مثلا ۴-۵ ساعت😐 رو چکار می‌کنید؟ نمی‌صرفه هم بری و برگردی😂 

اونم ماه رمضون 😐

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

به نام خدا

گوشی

هرچند که بخاطرش چشمامو ضعبف تر می کنم :) 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی دو مشت خاک میریزم تو سرم

تو الان رهایی یا مهشید

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
تو الان رهایی یا مهشید

🤣

من از اولم رها بودم جوندل

تاپیک من مهشید نیستم عزیزان مو بخون🌚😂😂💔✌https://www.ninisite.com/discussion/topic/8360932/%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%ae%d8%b1%db%8c%d9%86-%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%d9%85%db%8c%da%af%d9%85-%d8%a8%d8%b9%d8%b6%db%8c-%d8%b9%d8%b2%d8%a8%d8%b2%d8%a7%d9%86-%d8%ad%d8%b1%d9%81-%d8%af%d8%b1-%d9%86%db%8c%d8%a7%d8%b1%d9%86

➖⃟♥️••‌I sᴇᴇ ᴀ ʟᴏᴛ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴs﹐ ʙᴜᴛ ɴᴏɴᴇ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴɪᴛʏ...﹗ پ. ن: عزیزان دل، رها هستم رهاااا. مهشید اسم صاحب اصلی اکانته. اکانت دست دو دوسته. 
به نام خدا گوشی هرچند که بخاطرش چشمامو ضعبف تر می کنم :) 

نه بابا عیوب انکساری ژنتیکیه😂 خشکی چشم می‌گیری

ولی ۴-۵ ساعت خیلیه دیگه کی اون همه پروژه رو انجام بدیم🤦

من هنوزم میخوام باور نکنم و فک کنم که اینا همه یه خوابه😂

اره واقعا حال می‌داد مجازیااا 

ولی برای منی که از خونه کلا نمی‌رم بیرن خیلی هم بد نیست یکم برم بیرون😂

من میرفتیم با دوستامون تو محیط دانشگاه یه پاتوق داشتیم

خوش به حالت ایول

ولی بازم ۴-۵ ساعت زیاده آدم خسته میشه😁 مگه رفیقان خیلی پایه باشن🤔