2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست
🤣 من از اولم رها بودم جوندل تاپیک من مهشید نیستم عزیزان مو بخون🌚😂😂💔✌

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
میشینیم با دوستامون حرف میزنیم البته ما مثلا از صبح ساعت ۸ تا ۶ غروب کلا یه دوساعت خالی داریم  ...

از شانس بد من این ترم هر روز کلاس دارم

دو روز هم که دوتا کلاسه خیلی بینشون فاصله هست

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شانس بد من این ترم هر روز کلاس دارم دو روز هم که دوتا کلاسه خیلی بینشون فاصله هست

منم هرروز دارم از شنبه تا جهارشنبه

سه روزش از ۸ تا ۶ 

نگران اون بیکاری نباش انقدر سر کلاسا خسته میشی که اون تایم لذت داره برات 

با دوستاتم دوست میشی حرف میزنید و اینا

منم هرروز دارم از شنبه تا جهارشنبه سه روزش از ۸ تا ۶  نگران اون بیکاری نباش انقدر سر کلاسا خس ...

اهان از بس مجازی بوده عجیبه برامون

با اینکه حضوری هم رفتم اما نصفه نیمه حضوری بود

مرسی

اگه تایم خیلیه کتاب بردار بخون  نمیددنم بخواب برید بیرون با دوستات جاهای نزدیک

شته‌ام گرافیکه بیشترش عملیه باید یک گونی وسایل با خودم ببرم همونجا مشغول بشم😂

من خودم یا می رفتم بوفه دانشگاه یا می رفتم کتابخونه دانشگاه و چون اینترنت مجانی هم بود با لپ تاپ کلی فیلم و بازی و وبگردی میکردم

کاربر آقا : گر نگهدار من آن هست که من می دانم / شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد