2777
2789
عنوان

در مورد کنکورم دروغ گفتم...

601 بازدید | 44 پست

امسال پشت کنکور موندم ولی به اقوام و آشنا ها نگفتم موندم، چون آنلاین بود...

الان کلاسا دارن حضوری میشن موندم چیکار کنم چجوری بپیچونمشون؟😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش حضوری نمیشددیگه همش دوماهه 

ماه رمضونم هست🤕

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

بگو انصراف دادم 

میخوام دوباره کنکور بدم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

بگو انصراف دادم میخام دوباره کنکور بدم

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 
میترسم چیزی قبول نشم بدتر ضایع شم...

این ۳ ماه بکوب بخون

قبول میشی

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
مگه همیشه خونه شمان که بدوننن رفتی دانشگاه یا نرفتی!؟ 

آره والا

یهو پا میشن میان خونه

موندم اگه مثلاً بگن تماس تصویری بگیریم یا عکس از خوابگاه خواستن چیکار کنم

کلا یه کاری کردم توش موندم

آره والا یهو پا میشن میان خونه موندم اگه مثلاً بگن تماس تصویری بگیریم یا عکس از خوابگاه خواستن چیک ...

یعنی واقعا در این حد پیگیرن که تماس تصویری ممکنه بگیرن؟

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
آره والا یهو پا میشن میان خونه موندم اگه مثلاً بگن تماس تصویری بگیریم یا عکس از خوابگاه خواستن چیک ...

نه باباااااا ول کنننن اینقد دیگ پیگیر نمیشن بخدا آروم و آسوده بشین درستو بخووون امسال به هدفت برسی