2777
2789
عنوان

نون خ ۴

943 بازدید | 15 پست

نون خ ۴ رو نمیسازن دیگه؟ 😐قشنگ بود فیلمش 

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  

توروخدااون چی بود آخه😐😶

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدااون چی بود آخه😐😶

ماهوارمونو فروختیم 

مجبورم فیلمای تلوزیون رو تحمل کنم😂

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  
ماهوارمونو فروختیم  مجبورم فیلمای تلوزیون رو تحمل کنم😂

منم ماهواره ندارم گلم ولی عاشق فیلم پایتخت بودم

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
منم ماهواره ندارم گلم ولی عاشق فیلم پایتخت بودم

سلائق فرق داره گلم'''''

همه سلیقه شون با شما یکی نیست   منم عاشق نون خ بودم   ولی دیگه پایتخت برام جالب نبود

حداقل نگید اون چی بود  بگید به سلیقه من نبود یا من دوست نداشتم   بهتره به سلیقه هم احترام بذاریم

سریالهایی مثل اغما  اویک فرشته بود اینارو بسازن خیلی خوب بودن

اغما رو میده فک کنم تو ای فیلم 

البته فک کنم ها

اغما رو میده فک کنم تو ای فیلم  البته فک کنم ها

بلا میده نگاه میکنم اویک فرشته بود هم همون ای فیلم میده جفتش رو میبینم اما خب تکراریه جدید بسازن خوبه تو این سبکها احضار هم خوبه 

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
بلا میده نگاه میکنم اویک فرشته بود هم همون ای فیلم میده جفتش رو میبینم اما خب تکراریه جدید بسازن خوب ...

هیچکدومو نمیبینم 

بجز سه در چهار و خانه ب دوش 

بنظرم سریال های جدید حتی ارزش نگاه کردنم ندارن خیلی خیلی چرت و مزخرف شدن