2777
2789

خودم به شخصه انقد تو همین عید دیدنی ها با اینکه کنکور دارم برای مهمونا کمرمو خمو راست کردم و پذیرایی کردم که دیگه برام کمر نمونده در حالی که بابام که بازنشسته است و دو تا داداشام بدون اینکه دست به سیاه سفید بزنن و کمکی کنن راحت تکیه دادن و آجیل میخورن! ( قبل خونه تکونی که نگم براتون)

من لوس نیستم خیلی‌ ام گردنم کلفت شده ولی کجا نوشته کار خونه برای خانوماست؟! من دلم برای مامانم کبابه که پدرم اصلا دست به سیاه سفید نمیزنه و همش به من می‌گه اینکار کن اون کار کن داداشامم که انگار شاهزادن.

چرا انقد ما جنسیت زده ایم؟

شاید خانومی که خانه داره و بچه داره دوست داره بره دانشگاه درس بخونه تحصیل کنه! ولی میگن نرو به خاطر بچت! به خاطر شوهرت!

چرا همیشه این زنه که باید از خوشی هاش بگذره؟؟

چرا انقد یاد گرفتیم از خود گذشتگی کنیم!

ما انسانیم انسان!

دختر پسرم نداره! من فمینیست نیستم برابری هم نخواستم آقا پیشکشتون! فقط‌ میخام‌ حداقل این دنیای مرد سالار بذاره که ما تفریحات و علایقمون رو دنبال کنیم! 

نه این که روی هر چی دست گذاشتیم گفتن: نه!

و ما گفتیم چرا؟!

و اونا گفتن چون تو دختری! چون تو زنی!

آیا واقن خواسته زیادیه؟ :)

🍓🍒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردا رو زنا بار میارن.... مامانتون اگه از اول پدرتونو عادت میداد به همکاری تو کارای خونه الان برادراتونم یاد گرفته بودن 

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

نه شرعا نه قانونا کار خونه وظیفه هیچ خانمی نیست 

متاسفانه این موارد ناشی از فرهنگ نادرست مردسالار هست که هنوز در بعضی نقاط یا خانواده ها وجود داره 

شما از این به بعد خیلی مستقیما به برادر هاتون بگید که الان که شما مشغله کنکور دارید اونها وظیفه دارن پذیرایی کنن

✨🤍...Be what you are

با حرفات موافقم... اتفاقا من خواستار برابری هستم و پیشکش باشه برابریو این حرفا هم حالیم نی.... سخت میجنگم واسه زنای سرزمینم و خیلی از پسرا و دخترا رو هم با حرفام خواستار برابری زن و مرد کردم.... ایران خیلی جنسیت زدس.... لطفا سکوت نکنید

مردای اطراف من اونقدبدعادت شدن ک ی چایی هم نمیتونن واسه خودشون بریزن واکه پاشون برسه آشپزخونه حتمای گندی بالامیارن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
مردا رو زنا بار میارن.... مامانتون اگه از اول پدرتونو عادت میداد به همکاری تو کارای خونه الان برادرا ...

مامانم غرور داره یک بار به من نگفته فلان کارو کن یا از بابام خواهش نکرده من خودم همیشه کمکش میکنم .... داداش من نمیتونه یه تخم مرغ بشکونه در این حد !

🍓🍒

خدایی زور داره مردا و پسرا هم باید کار کنن😐💔 داماد عموی من خودش پذیرایی میکنه نمیزاره زنش دست بز ...

خیلی زور داره وقتی میبینم داداشم راحت نشستن دست به سیاه سفید نمیزنن و همیشه بهم دستور میدن...

🍓🍒