2777
2789

سلام خانما، من با دوستم که حدودا سه چهار ساله دوستیم

بعد از مدتی شناختمش این اخلاقو داره هر چند وقت یکبار میگه خداحافظ برای همیشه و تمام، یعنی ارتباطی نداشته باشیم، وبعد چند روز دوباره خودش میاد پیام دادن...

اینم بگم دختر بشدت خوبیه اما بخاطر یسری از مشکلات گاهی نیاز به تنهایی داره،، منم اخرین بار بهش گفتم دفعه اخرت باشه که این کار میکنی حداقلش میتونی برای مدتی ارتباط نداشته باشیم نه بگی خداحافظ برای همیشه، واین شد من قسم خدا خوردم که اگه اینبار اینجوری بگی من برای همیشه رفتم پیام واینام جواب نمیدم

حالا دیشب دقیقا این اتفاق افتاد ولی امروز دیدم پیام داده که سربه سرت گذاشتم وفلان 

بنظرتون چکار کنم، جواب بدم؟

قسمم میشکنه؟  اخه سوالم اینه اون قصدش شوخی بوده نه جدی

شات پیامش میفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم هرگززززززحتی جواب پیامش هم نمی‌دم بگم میخوام باهات در ارتباط باشم 

برای شعور خودت احترام قائل باش 

از همه جا بلاک کن همه جاااااا

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
من باشم هرگززززززحتی جواب پیامش هم نمی‌دم بگم میخوام باهات در ارتباط باشم برای شعور خودت احترام قائل ...

اخه دختر خوبیع

خیلی از من چیزایی دید وبخشید