2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی تجربه ای تو این مورد داره؟لطفا راهنماییم کنه

آره ورمه،تا یه سال و نیم در مورد بینیت هیچی نگو،من بعد از یه سال هم ورم داشتم،الان یه سال و ۳ماهه عمل کردم خییییلی فرق کرده حتی با دو ماه پیشم

منم ۲۷ روزه عمل کردم بینیم خیلی ورم داره مخصوصا نوک بینیم

شاید واسه توهم ورمه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
آره ورمه،تا یه سال و نیم در مورد بینیت هیچی نگو،من بعد از یه سال هم ورم داشتم،الان یه سال و ۳ماهه عم ...

واقعا؟؟ من ۶ ماهه عمل کردم بینیم خراب شده عدم تقارن هم داره یعنی ممکنه درست بشه؟

منم ۲۷ روزه عمل کردم بینیم خیلی ورم داره مخصوصا نوک بینیم شاید واسه توهم ورمه

اره نوک بینی شنیدم میگن ورمش اوایل خیلی زیاد میشه ولی برا من پره هام زباد گنده شده

واقعا؟؟ من ۶ ماهه عمل کردم بینیم خراب شده عدم تقارن هم داره یعنی ممکنه درست بشه؟

بعد از ۶ماه عدم تقارن شاید درست نشه،ولی کجی و ...میدونم درست میشه،پیج تجربه عمل بینی تو اینستا رو بببین،من پیجشو دیدم که کامنت میزاشتن همه از تجربه ها شون میگفتن خیلی اونموقع آروم گرفتم