2777
2789
عنوان

دخترم از وقتی که تو کوچه رفته خیلی شیطون و بی ادب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 40 پست
بهش میگم بیا ببرمت استخر الان باز شدم هی میگه هستی هم بیاد🤕🤕

اصلا به حرفش گوش نده

بالاخره بره کلاس های دیگه دوست جدید پیدا میکنه، یادش میره.

به زورم شده ببرش یه کلاسی چیزی

اما رابطشو با هستی قط کنه .

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذار بره دیگه با اون دوستاشم نذار در ارتباط باشه خودت ببرش پارکی جایی بازی کنه یا تو خونه سرگرمش کن

انقدر بهش گفتم اون دختر بدیه باهاش نرو بازی کن دختر بزرگم صد بار باهاش دعوا کرده که نیا سراغش دیروز بردمش کافه آیس پک گفت انشالله دفعه بعدی با هستی میایم

اصلا به حرفش گوش نده بالاخره بره کلاس های دیگه دوست جدید پیدا میکنه، یادش میره. به زورم شده ببرش ی ...

فرستادمش باشگاه هی میگه میخوام بگم هستی هم بیاد ثبت نام کنه

انقدر بهش گفتم اون دختر بدیه باهاش نرو بازی کن دختر بزرگم صد بار باهاش دعوا کرده که نیا سراغش دیروز ...

چندسالشه?

با کارای مختلف سرگرمش کن کم کم دختره رو یادش بره

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
چندسالشه? با کارای مختلف سرگرمش کن کم کم دختره رو یادش بره

۸ سالشه به خدا دختر بزرگم که ۱۲ سالشه هی میگه بیا منچ بازی و ازین بازی‌ های فکری هی میگه بزار برم پیش هستی زود برمیگردم

۸ سالشه به خدا دختر بزرگم که ۱۲ سالشه هی میگه بیا منچ بازی و ازین بازی‌ های فکری هی میگه بزار برم پی ...

با مامان دختره حرف بزن بگو جلوی دختره رو بگیره نیاد با دخترت بازی کنه 

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

حتی دخترم اومده شمارمو داده به او دختر که با هم چت کنن اونم انقدر آب زیرکاهه پی وی مردم رو به اشتراک میزاره میده دختر من بهش یاد میده این بهش بگه اونو بهش بگه

تو این دوره زمونه چ دختر چ پسرو مظلوم بزرگ نکنید بزارین پرو باشن کسی با کم رویی ب جایی نرسیدع

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

وای این دقیقا داداش کوچولوی من

خیلی رفتارش بد شده

زود عصبی میشه

حرفای بد میزنه همش

در حالی ک تو خونه ما اصلااااا حرف بد کسی نمیزنه

ولی این ی چیزایی میاد میگ ک...

برای تابستونش میخایم کلی کلاس ثبت نامش کنیم ک دیگ نره تو کوچه :/

🐚
تو این دوره زمونه چ دختر چ پسرو مظلوم بزرگ نکنید بزارین پرو باشن کسی با کم رویی ب جایی نرسیدع

آخه پررویی فرق میکنه با بی ادبی مثلا اومده به دختر بزرگم گفته یه بار دیگه درباره هستی اینجوری بگی میفرستمت‌‌ پیش ممد گوزو‌ تا صبح واست بگوزن😥😥😥