از وقتی که کرونا بود هیچ جا نمیتونستم ببرم ثبت نامش کنم دیگه فرستادمش بره دوچرخه سواری تو کوچه. بچه ها همسن خودش انقدر بی ادبن یادش دادن بره در خونه مردم رو بزنه فرار کنه یا رو مردم اسما بد بزاره
حالا دوستش انقدر بی ادبه حرفایی میزنه که من اصلا روم نمیشه بگم مثلا براش روش زایمان طبیعی و ایجورچیارو گفته😑😑😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انقدر بهش گفتم اون دختر بدیه باهاش نرو بازی کن دختر بزرگم صد بار باهاش دعوا کرده که نیا سراغش دیروز ...
چندسالشه?
با کارای مختلف سرگرمش کن کم کم دختره رو یادش بره
هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
۸ سالشه به خدا دختر بزرگم که ۱۲ سالشه هی میگه بیا منچ بازی و ازین بازی های فکری هی میگه بزار برم پی ...
با مامان دختره حرف بزن بگو جلوی دختره رو بگیره نیاد با دخترت بازی کنه
هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
حتی دخترم اومده شمارمو داده به او دختر که با هم چت کنن اونم انقدر آب زیرکاهه پی وی مردم رو به اشتراک میزاره میده دختر من بهش یاد میده این بهش بگه اونو بهش بگه
تو این دوره زمونه چ دختر چ پسرو مظلوم بزرگ نکنید بزارین پرو باشن کسی با کم رویی ب جایی نرسیدع
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻