2777
2789

سلام

پسرم دو سالشه از سال جدید امسال خوابش خیلی بهم ریخته، تمام برنامه های مارو با خوابش بهم میریخت،تا ۱۱ یا ۱۲ ظهر میخوابید عصری ساعتای ۷ یا ۸ قاطی میکرد گریه اساسی میکرد که خوابش میاد حالا ما مهمونی یا هر جایی باشیم فرقی نمیکرد براش کلا باید بلند میشدیم میومدیم خونه، بعد یه ساعتی میخوابید بیدار میشد شبم تا ساعت ۳ یا ۴ صبح بیدار بود، امروز برای اینکه زودتر بخوابه تا شب زود بخوابه به توصیه دوستم شربت سرماخوردگی دادم الان خوابیده ولی از عذاب وجدان دارم میمیرم، چه کار باید جای این کار میکردم که بخوابه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بدی بی دلیل شربت خیلی بده عوارض داره

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

باهاش بازی ‌کن یک ساعت قبل ساعتی که بایدبخوابه خسته بشه ساعت خوابش به زحمت میتونی تنظیم کنی اما غیرممکن نیست بخوای میتونی

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
میدونم 😢😢😢

وقتی دانشجو بودم یه دختر تو اتاقمون بود هرشب میدیدم قبل خواب شربت میخوره بهش گفتم چرا هرشب که مریض نیستی میخوری.میگفت مامانم از بچگی برا اینکه بخوابیم بهمون شربت داده الان دیگه عادت کردم بدون اون خوابم نمیبره....

ببین اینجور پدر مادرا چه بلایی سر آدم میارن که بچه21ساله هنوز با شربت میخوابه😔

کلیه هاش اثر میذاره خوب نیست بچه ها همشون ایام عید خوراک وخواب ندارن تحمل کن

اخه دیگه مجبور شدم خیلی اذیت میکرد و اذیت میشد، من خودم واقعا پسرم تب هم داشته تا حدی که طبیعی بوده استامینوفن ندادم ولی واقعا چاره ی دیگه ای نداشتم 😢😢😢😢

وقتی دانشجو بودم یه دختر تو اتاقمون بود هرشب میدیدم قبل خواب شربت میخوره بهش گفتم چرا هرشب که مریض ن ...

وای خدا نکنه تا الان سرما هم خورده بود نداده بودم ولی خودم چون بتید باهاش بیدار میبودم و زودتر ازشم بلند میشدم دیگه تواناییشو نداشتم از بیخوابی ضعیف شدم مجیور بودم یه بار این کارو کنم