2777
2789
عنوان

سلام خانما ی لحظه بیاین کسیو ندارمم😔😞😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زبون خوش گفتم نشد با دوعوا گفتم نشد با معذرت خاهی گفتم نشد الان دیگ حق نداری نظر بدی منم نمیخام ی ...

مثلا من الان میگم با زبون تو فکر می‌کنی یه بار عزیزم میگم با زبون یعنی کم کم با سیاست آروم آروم هردفعه لج نکن که نرو اونم حساس بشه یا ازت مخفی کنه یا دعوا کنه اسیرش نکن مردها بدشون میاد بعدشم اونم باید وقت بزارخب بره پیش دوست هاش ولی تو سعی کن غیر مستقیم و با محبت کاری کنی زیاد نره یا دیر وقت نره 

چون معمولا میگیم که  آره الان زنم میره به رفیقاش اخلاق های بَدَم رو میگه و اونا میشینن توی گوش ...

چه خودخواه .اگه اقایون دوستاشون حرف یادشون بدن اشکالی نداره فقط خانما باید چشم و گوش بسته و احمق بمونن؟ که قطعا با این گسترش ارتباطات توی دنیای امروزی نمیمونن

بی همگان بسر شود  بی تو بسر نمیشود
مثلا من الان میگم با زبون تو فکر می‌کنی یه بار عزیزم میگم با زبون یعنی کم کم با سیاست آروم آروم هردف ...

بخدا کردم حتی بعضی موقعه ها میگف میرم ی مدت میگفتم باش عشقم خوش بگزره فلان ولی من نمیتونم  بخدا نمیشه دیگ خسته شدم اگ منم حق ازادی داشتم اینجور غصه نیمخوردم

چه خودخواه .اگه اقایون دوستاشون حرف یادشون بدن اشکالی نداره فقط خانما باید چشم و گوش بسته و احمق بمو ...

چی بگم متأسفانه چیز هایی هست که توی فرهنگ ما جا افتاده... 

من خودم به خانوادم گفتم دختر چشم و دلسیر میخوام بگیرم و بی‌حجاب باشه، واقعا با حجاب مخالفم 😕 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎🙃❤️
گریه نداره عزیزم با گریه هم چیزی حل نمیشه 

من دیگ تحملشو ندارم حتی کسی اجازه نداش بمن بگ بالا چشت ابروعه ولی با اینک اون مقصره من بش معذرت خاهیی میکنم  

[QUOTE=231644721]چی بگم متأسفانه چیز هایی هست که توی فرهنگ ما جا افتاده...  من خودم به خانوادم گفتم دختر چشم ...[/QUOTE

ارتباط حجاب به چشم و دلسیری چیه ؟ والا من هرچی بی حجاب دیدم بیشتر تشنه کل کل کردن با مردا بوده ، دوست دارین خانمتون اینجوری باشه ؟

بی همگان بسر شود  بی تو بسر نمیشود