الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله حتما اول دو تیکه سینه مرغ رو با پیاز و سیر و ادویه میذاریم بپزه بعد ۲ عدد بادمجان را به صورت حلقه ای خورد کرده و سرخ می کنیم در یک قابلمه دیگر برنج را آبکش کرده البته باید برنج کمی به صورت خام و زنده باشد بعد از این که آبکش کردم گذاشتم سرد شد داخل ۱ ظرف شیشه ای ۴ عدد تخم مرغ یک لیوان ماست پرچرب و وزعفران دم کرده را مخلوط میکنیم سپس برنج سرد شده رو در آن ریخته و مخلوط میکنیم بعد داخل قالب ب یا پلوپز یا قابلمه نچسب خود را کمی روغن ریخته یک لایه برنج زعفرانی کف آن می ریزیم بعد مرغ های پخته شده را که خورد کردیم به صورت یک لایه روی آن می ریزیم دوباره یک لایه دیگر برنج بعد بادمجان های سرخ شده را قرار می دهیم بعد یک لایه دیگر برنج کمی با پشت قاشق فشرده می کنیم آن را به مدت ۴۰ دقیقه دم میکنیم