2777
2789
عنوان

ماله کشی زنها!

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 67 پست

اقا تو خونه مادربزرگم (مامانی) وقتی من پا میشم جمع کنم بابام هم پا میشه دوتا جمع کنه مادربزرگم میگه اقا حمید شما چرااااا؟ انگار مثلا کسر شانه 

خب زنیکه خفههه شو دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف های شما بسیار غیرمنطقیه. مگر وقتی که مرد میره سر کار خانم میگه که بذار منم باهات بیام سرکار و ب ...

خانم من اصلا بحثم روی کار خونه کردن اقا نیست!شما اول ببین به خانمی که توی خونه کار میکنه چه نسبت هایی میدی بعد بیا حرف از منطق بزن!

کِی گفتم هم بره سرکار همم کار خونه بکنه!

گفتم اگر میگیم ازدواج یعنی تقسیم وطایف و تعهد بهشون پس دیگه این چیزیه که قبول کردن و ازدواج کردن قرار نیس بخاطرش بهشون پاداش داده بشه! 

شما گفتی مصرف کننده! گفتی احترامش کمتر از زن شاغله! من جواب این صحبتات رو دادم ن اینکه مرد باید خونه داری هم بکنه

اقا تو خونه مادربزرگم (مامانی) وقتی من پا میشم جمع کنم بابام هم پا میشه دوتا جمع کنه مادربزرگم میگه ...

وای دقیقا😐انگار خانما خدمتکارِ از پیش تعیین شده‌ی اقایونن

اقا تو خونه مادربزرگم (مامانی) وقتی من پا میشم جمع کنم بابام هم پا میشه دوتا جمع کنه مادربزرگم میگه ...

من یبار بابام تو ی جمعی داشت کمک میکرد تو پذیرایی

مهمونا 

غریبه هم بودن 

با خنده ی توام با تعجب و یا تمسخر میگفتن شما بشینین  

حرف های شما بسیار غیرمنطقیه. مگر وقتی که مرد میره سر کار خانم میگه که بذار منم باهات بیام سرکار و ب ...

با حرفات موافقم. مردی که بیرون کار میکنه، تو خونه دیگه نمیتونه. من نمیگم کمک نکنه. نه. به دقتش باید کمک کنه. مثلا همسر من 9 ساعت تو روز سرِ کاره. وقتی میاد خونه خیلی خسته س. آیا درسته که من ازش توقع کمک داشته باشم؟ اینم بگم که خیلی کمکم میکنه. اما من هیچوقت وظیفه ش نمیدونم. تو مهمونیام پا به پای من کار میکنه. اما خب من هیچوقت توقعی نداشتم.خودمونیم.مگه با وجود ماشین ظرفشویی و لباسشویی و جارو برقی و سرخ کن و پلوپز و یه عالمه وسیله دیگه تو خونه چقد کار داریم؟ کار خونه مثل قدیم سخت نیست. من 2 تا بچه دارم. به کارامم میرسم. توقعی ام ندارم. به هرحال آقایونم انسانن. مگه چقد کشش دارن؟؟ 

مخصوصا اونجا ک وفتی ی مذکر با شعور هست و داره تو پذیزایی و کارای دیگه کمک میکنه هی تیکه میندازن ک آف ...

وای دقیقا

میبینی اینا همه اشون رفتارهای به طاهر ساده و بانمکیه ولی در عمقش داره به تو یاد میده که زنه که باید اینکار رو بکنه و مرد نباید این کار رو بکنه

وای دقیقا میبینی اینا همه اشون رفتارهای به طاهر ساده و بانمکیه ولی در عمقش داره به تو یاد میده که ز ...

هی کل جزییات ما داره داد میزنه مرد سالاریو

ی اسلام داریم ی جا گفته زن و مرد برابرن مگر در ایمان

بقیش همش طرف صحبتش با مذکراس همه جاهم زنو جنس دوم خطاب کرده

تو حدیثا دیگه بدتر

اینه اسلام؟

من از بچگی ذهنم درگیرش بودم

مخصوصا ک مذهبی طور بودن خونوادم زیاد مسجد و حسینیه میرفتم و کل دغدغم این بود ک چرا فرش بهتر طرف بهتر جای بزرگ ترو اختصاص دادن برا مردا

خیلی داغ میکنم

نمیدونم چرا ازدواج کردم

ادنم با ی مرد سالار😑

خیلی اذیتم

اسی احساس میکنم از حرفات که توی خانوادتون به شدت مردسالاریه و خیلی اذیت شدی و حقم داری. چون من این چیزایی که میگی رو ندیدم. پدرم و داداشم تو کارای خونه خیلی کمک میکنن. همسرمم همینطور. خونه مادرشوهرمم، دوتا برادرشوهرام همه کارارو میکنن. هیچوقت مرد سالاری ندیدم. شمام بخوای یه تنه جلوشون واستی تو خانوادت، میشی آدم بده و خودت اذیت میشی. شما تا بیای این فرهنگ رو تغییر بدی تو خانواده ت، پیر شدی و چه بسا کاری ام از دستت برنیاد اصلا. پس سعی کن خیلی خودتو اذیت نکنی عزیزم. 

هی کل جزییات ما داره داد میزنه مرد سالاریو ی اسلام داریم ی جا گفته زن و مرد برابرن مگر در ایمان بق ...

نه ببین اسلام واقعا راجع به زن و مرد درست گفته اما چون کسایی که دارن این دین رو برای ما تعریف میکنن خودشون این تفکرات رو دارن، همچین کارهایی رو میکنن و طرز تفکر همه رو نسبت به دین خراب میکنن

که خدا زن رو بی ارزش جلوه داده و فلان

اسی احساس میکنم از حرفات که توی خانوادتون به شدت مردسالاریه و خیلی اذیت شدی و حقم داری. چون من این چ ...

اتفاقا من اصلا توی خانواده‌ی مردسالاری بزرگ نشدم

فقط دور و اطرافم چه توی فامیل چه توی آشناها زیاد بوده و دلیل تاپیک زدنمم گفتم

دیدن فیلم هایی از زندگی واقعی خانواده ها

راستش میدونم که این فرهنگ خیلی سخت عوض میشه اما بهتر از اینه که همه امون بخاطر اینکه هیچ وقت عوض نمیشه خودمون رو بزنیم به ندیدن و به زندگیمون ادامه بدیم

نه ببین اسلام واقعا راجع به زن و مرد درست گفته اما چون کسایی که دارن این دین رو برای ما تعریف میکنن ...

همون

من اسلام واقعی رو میخوام بشناسم

نمیگم قرانو تحریف کردن

ولی ب درست یا غلط شک ندارم ک حداقل تفسیرش رو تحریف کردن

یا معنیش

خدای قران با خدای مهربونی و نور مطلقی ک تجربه گرای مرگ موقت ازش میگن خیلی فرق داره

من  ب دومی ایمان دارم