2777
2789
عنوان

ماله کشی زنها!

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 67 پست

اگر خانمها مستقل باشن و در درآمد خانواده سهم داشته باشن حتما آقا خونه هم باید کمک کنه ولی اگه ی زن فقط مصرف کننده باشه و درامدی نداشته باشه بنظرم این کار های خونه حداقل کاری که باید انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خانواده‌ی منم اصل بر همکاریه ولی امشب یه فیلم از زندگی های واقعی چندتا خانواده رو دیدم و واقعا ...

فکر نمیکنم دیگه اینجوری باشه 

هست تبعیض

ولی در این حد نه 

توی روستا هارو نمیدونم ولی فکر نکنم دیگه توی شهرا اینجور باشه🤦🤦🤦

انقد لجم میگیره ازین مردا 

دلم میخواد بریزمشون جا هیزوم تو اجاق

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
اگر خانمها مستقل باشن و در درآمد خانواده سهم داشته باشن حتما آقا خونه هم باید کمک کنه ولی اگه ی زن ف ...

مصرف کننده!؟

واقعا این چجور نسبتیه که به خودت و هم جنس هات میدی؟

اون زن توی خونه داره دو برابر اون آقا تلاش میکنه! اگر همون مصرف کننده ای که میگی نباشه اون اقا هیج وقت نمیتونه خودش رو و زندگیش رو در یک جهت به حرکت دربیاره

واقعا از حرفای من همینو برداشت کردی؟ منطور من از جامعه دقیقا تو و امثال توان!

اتفاقا تو همجنست رو الان کوبوندی همینطور که میخوای منو بکوبونی اول آداب نوشتن یاد بگیر بعد اینا رو نشخوار کن 

اینطوری باهات حرف زدم چون لیاقتت در همین حده درضمن تو رو در حدی نمیبینم بخوام توضیح بدم زندگیم چطوریه👎🏻

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مصرف کننده!؟ واقعا این چجور نسبتیه که به خودت و هم جنس هات میدی؟ اون زن توی خونه داره دو برابر اون ...

و اون مصرف کننده حاضر هست عوض اون همه کار ناپیدا و منت کشیدن گ بچه داری  بره کار کنه و خرج خونه رو بیاره

به تربیت خانواده برمیگرده توخانواده هایی ک مرد سالار باشن تاثیر داره رو پسراشون

توی این تربیت هم زن و هم مرد نقش داره

وقتی زن سکوت کنه یا به قولی گذشت این رفتار نه تنها تموم نمیشه بلکه در موصوعات گسترده‌ی دیگه ای خودش رو نشون میده

مصرف کننده!؟ واقعا این چجور نسبتیه که به خودت و هم جنس هات میدی؟ اون زن توی خونه داره دو برابر اون ...

دنیا الان شده پول و درآمد .تو خارج مرد و زن کنار هم کار میکنن تو کار خونه هم کمک.اجاره خونه با مرده و خرج خورد و خوراک و هزینه های برق و آب با زن.اگه میخای فرهنگت خارجی بشه باید همه چیزت بشه .زنه درآمد نداشته باشه ولی احترام ی خارجی رو بخاد.منطقی فکر کن

هست حداقل اطراف من ک زیاده آره قربون دستت هیزم 10 سال آیندتو من تامین میکنم بیا ببر

شتتتتت اخه اینا مادر ندارن؟🤦🤦🤦 یکم وقت بزارن بهشون درس بدن به کارشون بیاد جا مدرسه فرستادنشون🤦

خیلی خوش خیالی خوشم اومد😐😂

نه جدی ندیدم تا الان اینجور باشه 

بوده که کمک نکنه ولی این که در عین کمک نکردن کارشو کوچیک بشماره اصلا ندیدم جدا میگم اصلا ندیدم کوچیک بشمارن

اتفاقا تو همجنست رو الان کوبوندی همینطور که میخوای منو بکوبونی اول آداب نوشتن یاد بگیر بعد اینا رو ن ...

اگر در حدی نمی دیدی که بخوای توضیح بدی هیچ وقت این چند تا خط رو نمی نوشتی!

تو فکر کن که با سکوتت و با ادامه دادن به خفه کردن فریادهای توی سرت و وجدانت داری به هم نوع خودت کمک میکنی

امیدوارم حداقل بچه هایی مثل خودت تربیت نکنی

توی این تربیت هم زن و هم مرد نقش داره وقتی زن سکوت کنه یا به قولی گذشت این رفتار نه تنها تموم نمیشه ...

بله درسته موافقم وقتی سکوت کنه حتی روی فرزندخودشم باز با سکوتش تاثیرمیزاره

الان فکرنکنم زیاد باشن این مردامن هرچی دوروبرم هستن کمک میدن توکارای خونه

شتتت تت اخه اینا مادر ندارن؟🤦🤦🤦 یکم وقت بزارن بهشون درس بدن به کارشون بیاد جا مدرسه فرستادنشون🤦

همون مادرا فک کردن آسمون ترکیده پسسسسسسسسر دار شدن عالیجناب زاییدن😤😤😤

اصن از تفکر همین آدما من مرد ستیز شدالبته سوهر عزیزمو دارم  

ولی واقعا مرد ستیزم 

دارم ازون ور بوم میفتم