2777
2789

اینکه یعنی کرونا دیگه تموم شد وباز سی چهل تا دانش آموز توی یه کلاس مساله ای نداره 😬با توجه به اینکه بااین مسافرت ها وعادی شدن رفت و آمد خطری متوجه بچه ها نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داریم داخل خونه

تصمیمم نداریم بفرستیمش حتی اگر همه برن

گرچه اینا همش حرفه و امکان پذیر نیست حضوری شدن به این سرعت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه داریم داخل خونه تصمیمم نداریم بفرستیمش حتی اگر همه برن گرچه اینا همش حرفه و امکان پذیر نیست ...

دقیقا منم منظورم همینه توی دو ماه قبل بچه ها همه اکثرا مجازی بودن الان طی این یک ماه یعنی معجزه شد 😟 درک نمیکنم

همه ی جای دنیا حضوریه مدارس با اینکه اونجا هم کرونا هست...به نظرم وقتشه دیگه به زندگی عادی برگردیم

اخه تو این یه ماه ؟ که هم مسافرت ملت رفتن هم ماه رمضونه هم سرویس برای مدرسه نیست 

خدایی این عدالته ؟

اوکیع   میگم اوکیع عه   بسه   از اون مگس بیخاصیتی که تحقریم کرد متنفرم ، توهم متنفر باش دلم خنک شه   ❤

باز کنن مدارسو فضای جامعه به شدت سمی شده یه سایت ادم میاد واقعا اعصابش خورد میشه انقد که این مجازی تاثیر بد گذاشته رو مردم رو بچه ها واقعا باید باز بشه.مردم دیگه همه جا میرن مدرسه که میشه رعایتم کرد 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍