2777
2789
عنوان

دارم از شوهرم جدا میشم قراره تنها زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وااای شیشه قضیش فرق میکنه..طلاق بگیر و از هیچی نترس..خیلی خانما بخاطر شرایط کاریشون مستقل زندگی م ...

العان کمپه خانوادش بردنش ولی من میدونم بیاد بعداز یه مدت دوباره شروع میکنه

اینو میدونم،از تنهایی میترسم 

این تنهایی رو باید قدرشو بدونی باور کن خیییلی نبودنا از بودنای ناقص و آزار دهنده بهتره ببین عزیزم الان هزاران زن هستن که دارن عذاب میکشن حالا بخاطر بچه یا نبود استقلال یا خانواده هاشون پشتشون نیستن و اینا حمایت نمیشن نمیتونن جدا شن و تو اون فضای ناسالم بچه های مشکل دار و عقده ای تحویل جامعه میدن و از خداشونه جای تو باشن بعدم بهرحال تنهاکه نمیمونی تا همیشه دوباره انشالله ازدواج میکنی چند سالته

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
شوهر شماهم اعتیاد داره؟

نه اعتیاد نداره سیگار میکشه .وقبلا بعضی وقتا تریاک میکشید.ولی مشکلم اینه ک همش قهر قهروعه. همش قهر میکنه و باهام سرد رفتار میکنه. بهم بی محبتی میکنه.

العان کمپه خانوادش بردنش ولی من میدونم بیاد بعداز یه مدت دوباره شروع میکنه

خدا به جوونیش و دل پدر مادرش و همینطور دل شما رحم کنه و یه اراده ی قوی بهش بده که دیگه برنگرده سمت اعتیاد.. ۱۰ سال تحمل کردی یه چندماه دیگه هم صبر کن ولی خیییلییی مراقب باش باردار نشی ازش تا حداقل ۲ سال بگذره و خودشو ثابت کنه 

خدا به جوونیش و دل پدر مادرش و همینطور دل شما رحم کنه و یه اراده ی قوی بهش بده که دیگه برنگرده سمت ا ...

هر بار که بهش فرصت میدم یه مدت خوبه و بعد دوباره میره سمت مواد نمیدونی چه عذابی رو تحمل میکنم و چه شکنجه روحی میشم العانم میترسم دوباره بهش فرصت بدم همه ی اونا از اول تکرار بشه