2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ظلم میکنه

1343 بازدید | 24 پست

خانم ها لطفا کامل بخونید بعد بگد من چیکار کنم 

من  ۴ساله ازدواج کردم پدرشوهرم مادرشوهرم حتی ۱ بارم خونه من‌نیومدن یکی از خواهر شوهرام و یکی از برادرشوهرامم‌همینطور شوهرم ۱۰ تا خواهر برادر داره پدر شوهر مادر شوهرم خیلی پیر نیستن ولی تو روستا زندگی میکنن ک خیلییییی سرده و اب نیست ینی روز ی۲ ساعت اب میاد خونشون و گازم نیست با کپسول و نفته من‌ی بچه ۹ ماهه دارم شوهرم‌گفت بیا بریم خونشون من‌نرفتم گفتم‌بچم‌مریض میشه هرچی‌ب شوهرم گفتم بمون ۲۰ روز دیگ هوا خوب بشه باهم‌بریم شوهرم قبول نکرد رفت من موندم با ی بچه ۹ ماهه ک اومدم خونه بابام از ی طرف مامانم بستریه بیمارستان از ی طرف خواهرم پس فردا زایمانشه از ی طرف بچم‌اینجا بهونه میگیره‌نمیخوابه گریه میکنه خیلیییی فشار رومه 

۳ ۴ ماه پیش با یکی از جاریام سر اینکه شوهرمو بوس کرده بودد دعوام شد الان فهمیدم جاریم تا فهمیده من‌نرفتم پاشده رفته خونه‌ پدر شوهرم اینا دارم دق میکنم‌دیگ‌نمیدونم چیکار کنم تا ب شوهرم میگم‌بیا من سختمه‌نمیتونم وایسم‌میگه تو چشم نداری شادی منو ببینی

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی جاریت خیلی بیخود کرده بود شوهرت بوس کرده بود  چه خونواده های سم وبی دروپیکری

لا‌جاریم الان چندین‌ماهه قهرم‌وقتی گفتم خوشم‌نمیاد گف تو گوه خوردی 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

همه مشکلات یه طرف. که حق داری ناراحت باشی.

ولی چرا تو این چند سال پدر و مادرش رو دعوت نکردی؟؟؟ پدر مادر که خودشون نمیان. برعکس بچه باید بی دعوت بره خونه پدر مادرش.

بعدم خونه خودتون آپارتمانی نیست که بری خونه خودت با بچه ات تنها؟؟؟

کی می خواد بره پیش خواهر تازه زایمان کرده ات؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
باید میزفتی.دیگه دم عید همه دیدن خانواده ها میرن

عزیزم دیدن خانواده ب چ‌قیمیتی تاپیک‌قبلیمو بخون‌بچم ۱ هفته نیست خوب نشده حالش خیلی بد بود دوباره میرفتم سرما میخورد دیگه خوب نمیشد خب ۲۰ روز بخاطر بچش وایسه ب کجای دنیا بر میخوره

جاریت همسرش مشکل نداره شوهرت رو میبوسه ضمن اینکه جاری چند ساله هست همسرتون چند سالشه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
لا‌جاریم الان چندین‌ماهه قهرم‌وقتی گفتم خوشم‌نمیاد گف تو گوه خوردی 

شوهرت وایساد ، اون زنیکه بوسش کنه؟؟؟😳😳😳

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
همه مشکلات یه طرف. که حق داری ناراحت باشی. ولی چرا تو این چند سال پدر و مادرش رو دعوت نکردی؟؟؟ پدر ...

عزیزم پدر مادرشو دعوت کردیم میگن‌ ما‌نمیتونیم بیایم هردفعه ک‌زنگ میزنم میرم‌خونشون‌میگم پس چرا نمیاید خونه نا میگن‌ما نمیتوینم گاو داریم‌گاوشون واجب تر از ماعه  بعدم من سن‌خودم کمه میترسم‌تنها پدرمم اصلا نمیزاره چون چن تا ارازل اوباش هست تو ساختمونمون نمیزاره بمونم تک خواهرمم‌نمیدونم میخواد چی بشه 

عزیزم دیدن خانواده ب چ‌قیمیتی تاپیک‌قبلیمو بخون‌بچم ۱ هفته نیست خوب نشده حالش خیلی بد بود دوباره میر ...

حق داری در کل ها، ولی ببخشید مردا زبون بفهم نیستن. شوهرتو هیچ وقت پیش خانوادش نفرست

بازم میگم حق باشما بوده ولی خب نباید تنها میفرستادی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جاریت همسرش مشکل نداره شوهرت رو میبوسه ضمن اینکه جاری چند ساله هست همسرتون چند سالشه

همسرم ۲۸ سالشه جاریم ۳۲ ن شوهرش خیلی بی غیرته

شوهرت وایساد ، اون زنیکه بوسش کنه؟؟؟😳😳😳

شوهرم خودش تعجب گرده بود اومد با تعجب ب من‌گفت من وایساده بودم اومد باهم روبوسی کرد گف دلم‌برات تنگ شده