2777
2789
عنوان

شوهرم بهم ظلم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 24 پست
جاریت همسرش مشکل نداره شوهرت رو میبوسه ضمن اینکه جاری چند ساله هست همسرتون چند سالشه

کاش هیچوقت ازدواج‌نمیکردم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
همسرم ۲۸ سالشه جاریم ۳۲ ن شوهرش خیلی بی غیرته

سنشون هم زیاد نیست  من فک کردم چهل پنجاه رو دارن واقعاً جای تاسف داره خوب کردی دعوا کردی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری در کل ها، ولی ببخشید مردا زبون بفهم نیستن. شوهرتو هیچ وقت پیش خانوادش نفرست بازم میگم حق با ...

من فکر کردم شوهرم میره هیجکس اونجا نیست تا شوهر من رفت کل خواهر برادراش رفتن

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
عزیزم پدر مادرشو دعوت کردیم میگن‌ ما‌نمیتونیم بیایم هردفعه ک‌زنگ میزنم میرم‌خونشون‌میگم پس چرا نمیای ...

آخی

واقعا شوهرت خودخواهه.

چه سخت شده اوضاعتون.

حالا یه چند روز خونه بابات باشی بچه عادت میکنه. 

الهی مادرت زودتر سرحال شه، ایشون چرا بستری هستند؟؟

فکرم رفت به خواهرت. بنده خدا اون چه کنه؟

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
سنشون هم زیاد نیست  من فک کردم چهل پنجاه رو دارن واقعاً جای تاسف داره خوب کردی دعوا کردی

ن من و جاریم از قبل این‌جریانم باهم مشکل داشتیم‌سر چیزای جزئی با این‌کار بدتر شد

عزیز دم عیده همه میرن،  تو عید کسی مردا خونه بمون نیستت. هرچند خودم امسال هنوز پامو از خونه بیرون نگذاشتم مهمونیم نیومده برام. ولی خب عید همه جوگیر میشن و میرن عید دیدنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کاش هیچوقت ازدواج‌نمیکردم

اینجوری نگو خدا بزرگه عزیزم غصه نخور🥺

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
آخی واقعا شوهرت خودخواهه. چه سخت شده اوضاعتون. حالا یه چند روز خونه بابات باشی بچه عادت میکنه.&nb ...

مادرم‌هموگلوبین خونش اونده بود رو ۵ پریود بود وحشتناک خون ریزی داشت بردن بیمارستان گفتن باید رحمش در بیاد حالا بستری کردن انروز نمونه گرفتن بببنن رحمش لازمه در بیاد یا فقط فیبرومش در بیاد

زنگ بزن بگو بچه خیلی بهانتو میگیره بیا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مادرم‌هموگلوبین خونش اونده بود رو ۵ پریود بود وحشتناک خون ریزی داشت بردن بیمارستان گفتن باید رحمش در ...

ای بابا!!!!

حالا این وسط🤦‍♀️

الهی که چیزی نباشه و فوری با سلامتی مرخص شه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!