2777
2789
عنوان

فقط افراد عاقل و بالغ وبالای ۱۸ سال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 54 پست

عزیزم اونیکه خودکشی موفق داشته که الان نیست بهت بگه چی بخوری که قطعی باشه مرگت   درثانی چرا خودکشی میخوای کنی؟ فکر میکنی با خودکشی همه چی درست میشه؟ نکن اینکارو 

هیچ چیز و هیچ کسی ارزش نداره خودتو بکشی

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ پزشکی این کارو نمیکنه علاوه بر اینکه انسانی نیست،غیرقانونی هم هست

و خلاف سوگندنامه.... 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بیماریت چیه گلم؟

الان مثلا چه زجری داری میکشی توانایی حرکت رو از دست دادی

حرف زدن

دیدن

شنیدن

کدوم؟؟

اگر خودکشی ناموفق باشه ک احتمال خیلی زیاد همینه و اکثرا نجات پیدا میکنن

عوارضش همین چیزاییه ک شما میگی

از دست دادن تکلم و حرف زدن

فلج شدن

زندگی نباتی

برا توالتت هم محتاجی

بعله خارج اینکارو میکنن ولی وقتی درد شدیددددد طرف میکشه و رسمااااا زجر کش داره میشه

مثل همین گزینه های بالا

شما ک انقدر منطقی اومدی صحبت کنی

اینارو هم سبک سنگین کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بیماریت چیه گلم؟ الان مثلا چه زجری داری میکشی توانایی حرکت رو از دست دادی حرف زدن دیدن شنیدن کد ...

دقیقا

منم میخواستم انجام بدم،ولی دکترم گفت خیلی درد وحشتناکی داره و کلی برام توضیح داد

منصرف شدم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

این تاپیک و تاپیک آسیب مغزی رو خوندم.

همونطور که فرمودین کاملا معلومه که فرد فرهیخته و بسیار بسیار باهوشی هستین.

علاوه بر دوتای بالایی معلومه خیلی هم مهربون و دلسوزید که نمیخواید خودکشی ناموفق داشته باشین تا باری بر دوش خانواده بشین.

واقعا حیف شخصیتی مثل شما که دچار چنین مشکلی شدین.

صد حیف

صد حیف

صد حیف

دقیقا منم میخواستم انجام بدم،ولی دکترم گفت خیلی درد وحشتناکی داره و کلی برام توضیح داد منصرف شدم

توی ایران ک اصلا امکاناتش به شکل درست نیست انجاممم نمیدن

به سبب رشته ام ک روانشناسیه  داستان ادمایی ک خودکشی کردن رو زیاد شنیدم حتی کسایی ک فوت کردن

اونایی ک فوت کردن بعد چندین بار اقدام بوده به شکل وحشتناکیم مردن

مثال میزنم قرص برنج ، ک طرف رسما زجررررکش میشه

خصوصا پرستارا با این مورد زیاد مواجه میشن 

طرف التماس میکنه یه کار کنن درد نکشه 

ذره ذره میکشخ

بقیه چیزا هم همینطوری

روش قطعی قطعی نیست

باشه هم خیلی گرونه

باشه هم به ریسکش نمی ارزه 

اینکه فلج کامل بشی زندگی نباتی داشته باشی خیلی وحشتناکه

توی ایران ک اصلا امکاناتش به شکل درست نیست انجاممم نمیدن به سبب رشته ام ک روانشناسیه  داستا ...

نه عزیزم من ایران نیستم

برلینم 

دکتر گفت یه کلینیکی تو سوئد هست که میشه از اونجا وقت گرفت

ولی منصرف شدم،ترسناک بود

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
نه عزیزم من ایران نیستم برلینم  دکتر گفت یه کلینیکی تو سوئد هست که میشه از اونجا وقت گرفت ول ...

الان درد بدی دارید؟ 

اگر مشکلی ندارید میشه بگید مریضیتون چیه

الان درد بدی دارید؟  اگر مشکلی ندارید میشه بگید مریضیتون چیه

لوسمی میلوئیدی دارم

بله،خیلی استخون درد دارم،شددیییید