2777
2789
عنوان

فقط افراد عاقل و بالغ وبالای ۱۸ سال بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 54 پست
لوسمی میلوئیدی دارم بله،خیلی استخون درد دارم،شددیییید

ایشالا داروها کمک کنن سریعتر بهبود پیدا کنی عزیزم

شما موقعیت خوبی دارید الان جای خوبی زندگی میکنید

سعی کن سرگرم کنی خودتو

برو بیرون اینور و اونور

لاقل یه بخش زندگی ک سلامتی باشه رو از دست دادی

بقیه اش از دست نره 

همینکه حال دلت خوب شه خیلیییی خوبه

برات ارزو سلامتی و معجزه میکنم 

ک هرچه سریعتر خوب بشی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خدا کمکت کنه انشالله  ببخشید شما بورسیه شدین؟

نه عزیزم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سپاس

سلام تاپیک خودکشی ممنوع هست هر کس راهنمایی کنه و راهکار بده حذف میشه هیچ پیگرد قانونی داره و جرم هست لطفا تاپیک رو قفل کنین اینجا بچه های دوازده سیزده ساله هم هستن مراقب پستها و تاپیکهاتون باشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ایشالا داروها کمک کنن سریعتر بهبود پیدا کنی عزیزم شما موقعیت خوبی دارید الان جای خوبی زندگی میکنید ...

دقیقا چون حال دلم خوبه تا الآن دووم آوردم

ولی خب گاهی اوقات خیلی عرصه بهم تنگ میشه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
یه راهنمایی:  یک دوره کامل تراپی رو با یه متخصص خوب بگذرون بعد اگه هنوز دلت میخواست بمیری هرک ...

تحقیق کردم برای مشکل من فعلا علم درمانی نداره  آسیب مغزی  مغز ترمیم نمیشه

خب میگن اسم قرص جرمه

اینو میتونین بگین که افراد با خودکشی موفق اطلاعات دارو ها رو از کجا بدست میارن؟ از دکترها میپرسن؟ یعنی رشوه میدن به دکترها؟ از اینترنت؟ چون من اینترنت رو سرچ کردم نتونستنم بفهمم

سلام حتما کتاب بی حد و مرز نوشته ی جیم کوئیک رو مطالعه کنید .

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

نویسندهش مشکلی تقریبا شبیه مشکل شما داشته کتابش عالیه بدرد من که خورد .انشاالله برای شما هم مفیدباشه

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

https://www.digikala.com/product/dkp-3650200/کتاب-بی-حد-و-مرز-اثر-جیم-کوییک-نشر-میلکان/

این کتاب حتما بخون ضرر نمیکنی. 

دقیقا چون حال دلم خوبه تا الآن دووم آوردم ولی خب گاهی اوقات خیلی عرصه بهم تنگ میشه

برید سایت عباس منش دات کام اونجا فایلایی که درباره سلامتی هست رو بخونید خیلی از بیماری ها ری رو افراد با اموزش های سایت درمان کردند عزیز ولی بیماری من مستند یا داکیومنتی ندیدم تو این سایت که درمان شده باشند 

مرسی خیلی سپاسگزارم

خواهش میکنم .فقط توروخدا به خودکشی فکر نکن.