2777
2789

اگه ظرفیت نداری یا حوصله خوندن نداری لطفا از تاپیک یرو بیرون

اول اینکه چی میشه کاربری حذف میشه؟ با چند تا گزارش؟ واگه حذف شدیم چکارکنیم ؟

من بیماری صعب العلاج دارم تصمیم گرفتم که خودکشی کنم نیومدم دلداری بدین یا منصرفم کنین

توبعضی کشورها اتانازی هست که افراد دارای بیماری صعب العلاج از طریق دارو مرگ راحت و بی درد رو دارند اما اینجا هم چین امکانی نیست. شرایط من با خیلی هاکه به دلیل مشکلاتی غیراز سلامتی میان تاپیک خودکشی می زنند فرق داره واصلا دوست ندارم به کسی راهکار یا ایده خودکشی نشون بدم .واگه قراره گزارش بزنین حداقل چند ساعت بعد بزنین (البته اگه کاربریم حذف نمیشه چون یک بار یه تامیکم تعطیل شد) تا من اطلاعاتی رو که میخوام اگه بشه بدست بیارم.هرچند خودم قصد دارم بعد تاپیک رو بدم نی نی یار حذف کنه.

من اگه خودکشی موفق نداشته باشم ممکنه دچار فلج شدید حرکتی و عقب ماندگی ذهنی خیلی شدید بشم  و خانوادم تا اخر عمر زجر می کشند وخودم هم هلاک میشم.سوالم اینه که افرادی که خودکشی موفق با قرص اعصاب دارند از چه قرصهایی استفاده میکنند منظورم اسم قرص و دوز اونه و این اطلاعات رو از کجا بدست میارند که چه قرصی بخورند که حتما بمیرند، این قرصهارو از کجا تهیه میکننن ؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی ک خودکشی قطعی  کردن  مردن  چجوری بهت بگن  چیا خوردن دقیقا؟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من به شخصه نمیتونم دارو معرفی کنم و خودمو شریک قتل کنم

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
صعب العلاج چیه

بیماری که خیلی سخت درمان بشه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....

سوال اول

کاربریت با تاپیک یا کامنتایی که خلاف مقررات باشه حذف میشه

سوال دوم نمیدونم.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

صابون و مایع دستشویی بخور بعدش میمیری تضمینی. 

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 
از یه پزشک بپرس خب  اینجا کسی اطلاعات دقیق نداره اما حتما بش بگو برای خودکشی میخایی

هیچ پزشکی این کارو نمیکنه

علاوه بر اینکه انسانی نیست،غیرقانونی هم هست