2777
2789

قبلا هم پیش اومده وقتی من و مادرم خونه نبودیم بابام کلیدو داده به عموی مجردم . 

بابام امروز از پیش عموم برگشت یهو گفت که کلیدو گم کردم . فکر میکنم کلیدو داده بهش . 😑

چجوری متوجه بشیم که میاد خونه یا نه؟ 

بهد بدبختی واقعاااا غرق کثافت و لجنه اصلا از بهداشت چیزی نمیفهمه هربار میان کل خونمون رو میشوریم . شعورم نداره تو اتاقا هم میره🤢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بگو کلیدو گم کردی بهتره قفل در و عوض کنیم اینجوری امنیت بیشتره

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خوب شما که حساسی کلید خونت را نباید به هیچ کس بدی حتی بابات 

گویا موضوع رو دقیق متوجه نشدی

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

پدرت چرا درک نمیکنه که نباید خونه رو کثافت خونه کنه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
پدرت چرا درک نمیکنه که نباید خونه رو کثافت خونه کنه

همین دیگه منم از این حرص میخورم

معلوم نیست میاد خونه چ غلطی میکنه 

قبلا مامانم کلی دعوا کرده باهاش