2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم خدایادارم میمیرم توروخداخانمهادعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 14069 بازدید | 272 پست
عزیزم انشااله که مشکلتون رفع بشه...

ممنون واقعا بی تقصیربودم فقط شغل کسی رو به یکی ازآشنایان گفتم ودردسرشد برام

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون واقعا بی تقصیربودم فقط شغل کسی رو به یکی ازآشنایان گفتم ودردسرشد برام

امیدوارم که براتون مشکلی ایجاد نشه و ختم به خیر بشه...

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
امیدوارم که براتون مشکلی ایجاد نشه و ختم به خیر بشه...

ممنون عزیزم

انشاالله

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
آرزو جان چی شد  در جریان زندگی آت هستم عزیزم  خانواده شوهر سابقت انگ ناپاکی زدن اره؟؟ طب ...

گلم جداشدم

شوهرمم قبل عیدآتیش گرفته وسوخته

گلم این جریان چیزدیگه اس دررابطه باشغل فردمهمی

گلم جداشدم شوهرمم قبل عیدآتیش گرفته وسوخته گلم این جریان چیزدیگه اس دررابطه باشغل فردمهمی

چطوری سوخته یعنی چی شده ؟؟؟

اون فرد یا دلش خواست با شما باشه نتونست یا دلش خواست شبیه شما باشه و نتونست 

مطمین باش آبرو شما پیش خدا حفظ گناهی ک بنده ها برات نوشتن رو خدا ننوشته خیالت راحت همون جوری ک شوهرت اینقدر زجرت داد و این شد سرنوشت اش 

اینم خدا تقاص دل شکسته تو رو میگیره 

چطوری سوخته یعنی چی شده ؟؟؟ اون فرد یا دلش خواست با شما باشه نتونست یا دلش خواست شبیه شما باشه و ...

عزیزم توماشین بوده وپیک نیک روشن یهوخوابش میبره وقتی هم که بیدارشده ماشین آتیش گرفته وخودش سوخته

سلام ارزو جان مشکلت حل شد؟ یه خبری بده

سلام همچنان درگیر

ومشکلات بدتر

سلام آرزو جان، در چه حالی خواهر؟ مشکل حل شد انشالله؟

سلام عزیزم اره ختم‌به خیرشدگلم

خدارو شکر

۱۰روزدیگه مشخص میشه بادل پاکت برام دعاکن