2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با تسبیح میگیرم یه تیکه از تسبیحو انتخاب میکنم و مهره هاشو نصف میکنم مثلا اگه اون تیکه ۴۰ تا مهره داشته باشه من میکنمش ۲۰ تا  بعدش سه تا سه تا میشمرم یعنی میگم خزر الیاس ابلیس تا مهره های اون تیکه تموم بشه اگه اخرین مهرت خزر یا الیاس بیاد خوبه 

شکرت خدای خوبم⁦❤️⁩
بجای استخاره فکر اقتصادی کنید لطفا

فکر اقتصادی چجوری اخع اونم تو این وضعیت ...یه مقدار چول گذاشتم بورس که ضرر کردیم و الانم تو ضرریم ...حالا یه مقدار پول داریم که نمیدونیم باهاش چیکار کنیم روز به روز ارزشش دارع کمتر میشه نظر شما چیه؟

فکر اقتصادی چجوری اخع اونم تو این وضعیت ...یه مقدار چول گذاشتم بورس که ضرر کردیم و الانم تو ضرریم .. ...

چقدر پول دارید؟تا کی نیاز ندارید؟

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
۳۵ پول دارم.‌کلا نیاز ندارم ..۳۰ تومنم گذاشتم بورس که ۹ تومن مونده ازش ضرر کردع

خب اولا توی بورس بیشتر خودتون به خودتون ضرر زدید اگر تمایل داشتید تاپیکهای من رو در مورد بورس بخونید دوما  خرید طلاجات برای سرمایه گزاری بلندمدته اگر این دیدگاه رو دارید فقط سکه امامی بخرید و هیچ نوع طلایی نخرید

خب اولا توی بورس بیشتر خودتون به خودتون ضرر زدید اگر تمایل داشتید تاپیکهای من رو در مورد بورس بخونید ...

در رابطع با بورس ..ما خودمون این کاره نیستیم دوستم همسرم گفت  که پول بدع واست کار کنم باهاش ‌.که اونم ۲۵ داد سهم بجهرم گرفت که اونم کلا تو ضرره ..حالا میخواستیم طلا بخریم که گفتیم ارزون نشع از این طرفم سرمایه امون به باد بره .خودمونم موندیم کار شوهرم یه جوریع که سرمایه گذاریش جداس این در حقیت واس منه با پولای اضافه که قبلا طلا گرفته بودیم موقعی که طلا رفت رو ۵۵۰ فروختیم گفتیم از این گرون تر نمیشع ارزون شد دوباره میخریم که طمع کردیم و همه چی رو به باد دادیم

در رابطع با بورس ..ما خودمون این کاره نیستیم دوستم همسرم گفت  که پول بدع واست کار کنم باهاش ‌.ک ...

اولا من بارها در همین سایت هم گفتم در این وضعیت اقتصادی سرمایه خودتون رو در اختیار کسی قرار ندید ظاهرا دوست شما هم این کاره نبوده که کل سرمایه رو داده تک سهم ضعیف خریده حالا هم اگر نیاز ضروری ندارید نفروشید تا بازار برگرده دوما اگر فقط قصد استفاده دارید طلا بخرید ولی اگر قصد سرمایه گزاری بلند مدت جهت حفظ ارزش پولتون رو دارید همانطور که گفتم فقط سکه بخرید