2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه به نظرتون بچه ام چشه؟؟ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 54 پست
عزیزم چرا رحمت پاره شد

گلم زایمان اولم سزارین بودم، دومی رو میخواستم طبیعی زایمان کنم، با اینکه سونوگرافی هام مشکل نداشت و ظاهرا نشون میداد زایمان طبیعی مشکلی نداره اما موقع زایمان رحمم پاره شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از چند ماهگی میشه این قطره رو برای نوزاد استفاده کرد؟

از یک ماهگی . هم این رو میتونی بدی حدود هشت هزار تومنه. هم کولیک ایز  که حدود ۳۰ هزار تومنه خارجیه همینه. عالی هستن. کولیک ایز که ده دقیقه ای آروم میکنه اگه میتونی کولیک ایز رو بکیر

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
از یک ماهگی . هم این رو میتونی بدی حدود هشت هزار تومنه. هم کولیک ایز  که حدود ۳۰ هزار تومنه خار ...

ممنون گلم، البته یه قطره کولیک رو دارم، فکر کنم کولیک اید باشه، حتما بهش میدم انشاالله خوب میشه

عزیزم از چند ماهگی میشه این قطره رو برای نوزاد استفاده کرد؟

ببین قطره واسه کولیک زیاده انواع مختلفی داره باید هر کدوم رو امتحان کنی ببینی آخر کدوم بهش میسازه  و اثر میکنه. من کلی قطره عوض کردم آخر این دو تا که گفتم ساخت بهش

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
ببین قطره واسه کولیک زیاده انواع مختلفی داره باید هر کدوم رو امتحان کنی ببینی آخر کدوم بهش میسازه&nb ...

آهان پس اینجوریه، چشم فردا امتحان میکنم قطره رو ببینم چجوریه، یه دنیا ممنونم، دعا کن زود خوب بشه 🙏

ممنون گلم، البته یه قطره کولیک رو دارم، فکر کنم کولیک اید باشه، حتما بهش میدم انشاالله خوب میشه

کولیک اید  خم خوبه مثل کولیک ایز هست ترکیباتش  اما یه چیزی بگم از رو تجربه اگر میخوای واقعا اینقدر سر و صدای بچه تحمل نکنی و آرامش اعصاب پیدا کنی عزیزم حتما سر موقع قطره هاش رو بده یعنی همون هر شش ساعت و یک ربع قبل از شیر. طبق دستور روش.  اگر یه وعده جا بندازی باز گریه هاش شروع میشه.  پس مرتب بهش بده تا دوره ش بگذره. واسه دختر من تا هشت ماهگی طول کشید بعضیا چهار ماهگی خوب میشن بعضیا  شش ماهگی. 

آهان پس اینجوریه، چشم فردا امتحان میکنم قطره رو ببینم چجوریه، یه دنیا ممنونم، دعا کن زود خوب بشه 🙏

منم دخترم یکسالشه  تازه این روزا رو گذروندم کاملا درکت میکنم ایشالله خوب میشه من دخترم رفلاکس هم داره. نگران نباش