2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه به نظرتون بچه ام چشه؟؟ 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بحاطر رفلاکس انقدرررر گریه شدید داره؟؟؟ بعدش فقط توو روزه شبا اینجوری نیست

عزیزم همون کولیک هم فقط برا شب نیس یه بچه یهو صبح یا عصر یا شب کولیکش شروع میشه.حتما هم اروقش بگیرشکمش هم ماساژ بده

عزیزم همون کولیک هم فقط برا شب نیس یه بچه یهو صبح یا عصر یا شب کولیکش شروع میشه.حتما هم اروقش بگیرشک ...

اخه ۲ ماه و نیم مشکلی نداشته میشه یهو بعد دو ماه و نیم کولیک شروع بشه؟

اصلا بغلش نکن بغلی می شه آره رفلاکس بچرو یاشب اذیت می کنه یاروز 

پس چیکار کنم گلم؟ گریه های شدید داره جوری که لب و چونه اش از شدت گریه میلرزه، اخه کجاش مشکل پیدا میکنه که انقدرررر گریه های شدید داره؟

یا رفلاکسه  یا کولیکه.  چون میگی راه میبری آروم میشه کولیکه.  برو داروخانه قطره دایمتیکون  بگیر هر ۶ ساعت نیم میل بهش بده . حتما هر ۶ ساعت بده. بعد ببین چه آروم میشه واست میخوابه. هییییییچ  ضرری هم نداره فقط باد معده رو از بین میبره.  دختر من یکسالشه  هنوز بغضی وقتا میخوره

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله