2777
2789

بچه ام دو ماه و بیست روزشه، از صبح که پا میشه گریه میکنه، گریه های شدید که از شدت گریه سرخ میشه، میگیرمش بالا و راه میرم و تکونش میدم آروم میشه، دوباره که بخوابونمش همون جوری گریه میکنه، نمیدونم چشه 😭 همیشه برای دل درد گریه میکرده اما نه اینجوری!! یه چیز دیگه هم هست اینکه وقتی توو اوج گریه پوشکش رو باز میکنم آروم میشه، نمیدونم ربطی داره یا نه!

البته چند وقت پیش خواهرش ناخواسته پا زد به شکمش، سونوگرافی هم بردمش گفتن چیزی نیست، البته گفت اگه پیچ خوردگی روده باشه هی باز میشه و دوباره پیچ میخوره و دوباره بچه گریه میکنه، کسی تجربه داره اینجا؟ 😭😭😭😭 دارم دق میکنم

سیر نمیشه برای همونه

شیر محلی بخورید با گرمی ها مثل عسل و خرما و گردو و کنجد و... تا شیرتون پر قوت بشه و گریه نکنه.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا عین دختر من بعضی شبا که گریه زیاد میکرد پوشکش که باز میکردم یه شرت گشاد تنش میکردم اروم میشد.ولی عزیزم کولیک داره باید تحمل کنی چون دل درده که با تکون خوردن راه رفتن بچه اروم میشه یه کم عرق نعنا بهش بده البته بازم با قدیمی ها مشورت کن

سیر نمیشه برای همونه  شیر محلی بخورید با گرمی ها مثل عسل و خرما و گردو و کنجد و... تا شیرتون پ ...

عزیزم من چون موقع زایمان رحمم پاره شد و چند روز آی سی یو بودم و بعدش دو تا عمل دیگه هم شدم شیر خشک میخوره بچه ام 😔

دقیقا عین دختر من بعضی شبا که گریه زیاد میکرد پوشکش که باز میکردم یه شرت گشاد تنش میکردم اروم میشد.و ...

گلم درد کولیک شبه اما بچه من صبح که پا میشه تازه گریه اش شروع میشه 😔😔

اگ گریه هاش بیشتراز حالت نرمال ببرش دکتر اطفال

بردمش دکتر و گفتم خواهرش پا زده به شکمش گفت برو سونو که رفتم سونو و چیزی نبود، چند روزی بهتر بود امروز دوباره همونجوریه

رازیانه بخور شیرتو بده بهش خوب می شه  زیره هم بخور  

عزیزم من چون موقع زایمان رحمم پاره شد و چند روز آی سی یو بودم و بعدش دو تا عمل دیگه هم شدم شیر خشک میخوره بچه ام