2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم حتما بپرس

من دوازدهم هستم امسال. 

برای کنکور اصلن خوب نخوندم. فقط یکمی ریاضی خوندم اونم در حد تشریحی و فیزیک. 

تو سال دهم اون اوایل که مدرسه مجازی نبود درسارو خوب مفهومی خوندم ولی چون دوره نکردم همشو یادم رفته. سال یازدهم همه کلاسو رو پیچوندم و شاید از 100 درصد فقط 15 درصد مطالب رو بلدم. 

درس زیست شناسی هم تو این سه سال در حدی که کتابو بخونم گاهن درسنامه هم کنارش باشه خوندم 

الان اینارو گفتم که سطح تحصیلیم رو بگم براتون 

توی این مدت باقی مونده بعد کلی حساب کتاب و حذف کردن مباحث سخت ی برنامه ریختم که اگه مایل باشین براتون بگم نظرتونو بگین. 

از برنامه منظورم میزان ساعتی هست که برای هر درس اختصاص دادم.

اگر حوصلشو دارین بهم بگین براتون بگم ❤️😊

درس زیست شناسی 

برای پایه دهم و یازدهم هم تشریحی و هم تستی 200 ساعت وقت گذاشتم 

برای پایه دوازدهم فقط تشریحی (چون نهایی هم دارم) 

100 ساعت وقت گذاشتم. البته تستای کنکور های 6 سال اخیر رو برای پایه دوازدهم بررسی میکنم ولی خب از کتاب تستم دیگه تستی براش نمیزنم 

درس شیمی 

فصل دو یازدهم که همون مسائل ترمودینامیک و سینتیک رو داره به همراه فصل 4 دوازدهم کامل حذف کردم. 

برای 8 فصل باقی مونده چون تا اینجا خوب شیمی نخوندم 100 ساعت وقت گذاشتم که توی این 100 ساعت فقط درسنامه این 8 فصل رو بخونم تا شیمی رو یا بگیرم کامل 

قسمت تستی این 8 فصل رو هم هنوز تایم مشخصی نذاشتم میخوام وقتی مفهوم رو یاد گرفتم تستای کنکور های 4_5 سال اخیر رو براشون بزنم کامل  

درس فیزیک 

توی این درس استاد خیلی خوبی دارم که حدود 60 ساعت براش وقت گذاشتم تا فیلم های آموزشیش رو ببینم. در ضمن توی فیلما تستای کنکور های اخیر رو کامل برای هر فصل بررسی کرده و میخوام همزمان که فیلم میبینم باهاش خودم تستارو حل کنم 

درس ریاضی

کلاس نکته و تست آریان حیدری رو شرکت کردم و فقط وقت میکنم فیلم هاشو ببینم و نکته برداری کنم ازشون. توی اون سه هفته منتهی به کنکور هم تستای کنکور های این 6 سال اخیر رو برای ریاضی حل میکنم. البته اینم اضافه کنم برای ریاضی درسنامه مباحث انواع تابع مثلثات حد و پیوستگی مشتق معادله نامعادله رو کامل خوندم و مفهوم همشونو بلدم . 

برای عمومی ها درس دینی هر شب روتین یک ساعت گذاشتم که تا قبل امتحانا یک دور تشریحی از 34 تا درس 30 درس دینی رو خونده باشم. 

برای عربی هم هر شب یک ساعت با کلاس استاد فلاح عربی رو میخونم که خیلی خوبه. یک ساعت هم در روز ادبیات مباحث آرایه رو کار میکنم. کنارش قرابت هم میخونم. 

درس زبان هم اوکیم و میخوام تو اون سه هفته آخر تستای کنکور های اخیر رو براش بزنم. 

درس زیست شناسی  برای پایه دهم و یازدهم هم تشریحی و هم تستی 200 ساعت وقت گذاشتم  برای ...

به نظرم برنامتون کاملا حساب شده و دقیقه

البته چندتا نظر دارم که اگه دوست داشتید میتونید استفاده کنید

اول اینکه اگه حس میکنین با تمام این برنامه ریزی ها بازم ممکنه وقتتون کم بیاد یا اینکه وقت بیشتری رو روی درسی مثل زیست بزارید مبحثای آسون و سوال خیز فیزیک و ریاضی رو هم جدا کنیدو یه سری مبحثا با اهمیت کمتر و حذف کنین تا تمرکزتون روی اونا بیشتر بشه و تسلط بیشتری پیدا کنین

دوم اینکه از زدن تست های عربی غافل نشید و سعی کنید حداقل روی یک تیپ خاص سوال مسلط بشید

شرمنده میدونم خیلی طولانی شد. ولی بنظرتون با این برنامه توی این تایم باقی مونده تا کنکور(کنکور 10 تی ...

راستش رقابت بین رتبه های زیر10 هزار خیلی تنگاتنگه ولی ممکنه 

مهم اینه که به هیچ وجه ناامید نشید

به نظرم برنامتون کاملا حساب شده و دقیقه البته چندتا نظر دارم که اگه دوست داشتید میتونید استفاده کنی ...

عزیزم من هم توی فیزیک هم ریاضی  حذفیات داشتم. مثلا فیزیک دهم رو حذف کردم به جاش سعی دارم فیزیک یازدهم و دوازدهم رو قوی پیش ببرم. توی درس ریاضی هم کاربرد مشتق و هندسه و آمار و احتمال رو دیگه وقتی نیاوردم که بخونم و حذفشون کردم. 

برای زیست شناسی بیشتر نگرانم. البته یادم رفت بگم. اگه بخوام خلاصه بگم توی زیست مباحث گیاهی و ژنتیک کامل کناز گذاشتم و فقط برای ژنتیک میخوام تستای سراسری رو بزنم که در نتیجه این برنامه درومد ازش. 

توی عربی دارم رو ترجمه خیلی فوکوس میکنم و یک سری از قواعد نسبتا راحت. تو خرداد یک روتین درک مطلب عربی هم میزارم ولی نمیدونم دیگه چقدر جواب بده بتونم درصد خوبی بزنم. 

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین 😊❤️❤️❤️

عزیزم من هم توی فیزیک هم ریاضی  حذفیات داشتم. مثلا فیزیک دهم رو حذف کردم به جاش سعی دارم فیزیک ...

آها خب اینجوری خیلی عالیه که نقاط قوت و ضعفتون رو پیدا کردید و یسری مبحثارو کم کردید چون توی پیام قبلی نگفته بودید اطلاعی نداشتم

درسته زیست جای نگرانی بیشتری داره یه مقدار

به نظر من اگه قبلا پیش زمینه ای درمورد ژنتیک داشتی حیف میشه حذفش کنی کلا اما بازم خودت بهتر از خودت شناخت داری

انشالله که موفق میشی