درس زیست شناسی
برای پایه دهم و یازدهم هم تشریحی و هم تستی 200 ساعت وقت گذاشتم
برای پایه دوازدهم فقط تشریحی (چون نهایی هم دارم)
100 ساعت وقت گذاشتم. البته تستای کنکور های 6 سال اخیر رو برای پایه دوازدهم بررسی میکنم ولی خب از کتاب تستم دیگه تستی براش نمیزنم
درس شیمی
فصل دو یازدهم که همون مسائل ترمودینامیک و سینتیک رو داره به همراه فصل 4 دوازدهم کامل حذف کردم.
برای 8 فصل باقی مونده چون تا اینجا خوب شیمی نخوندم 100 ساعت وقت گذاشتم که توی این 100 ساعت فقط درسنامه این 8 فصل رو بخونم تا شیمی رو یا بگیرم کامل
قسمت تستی این 8 فصل رو هم هنوز تایم مشخصی نذاشتم میخوام وقتی مفهوم رو یاد گرفتم تستای کنکور های 4_5 سال اخیر رو براشون بزنم کامل
درس فیزیک
توی این درس استاد خیلی خوبی دارم که حدود 60 ساعت براش وقت گذاشتم تا فیلم های آموزشیش رو ببینم. در ضمن توی فیلما تستای کنکور های اخیر رو کامل برای هر فصل بررسی کرده و میخوام همزمان که فیلم میبینم باهاش خودم تستارو حل کنم
درس ریاضی
کلاس نکته و تست آریان حیدری رو شرکت کردم و فقط وقت میکنم فیلم هاشو ببینم و نکته برداری کنم ازشون. توی اون سه هفته منتهی به کنکور هم تستای کنکور های این 6 سال اخیر رو برای ریاضی حل میکنم. البته اینم اضافه کنم برای ریاضی درسنامه مباحث انواع تابع مثلثات حد و پیوستگی مشتق معادله نامعادله رو کامل خوندم و مفهوم همشونو بلدم .
برای عمومی ها درس دینی هر شب روتین یک ساعت گذاشتم که تا قبل امتحانا یک دور تشریحی از 34 تا درس 30 درس دینی رو خونده باشم.
برای عربی هم هر شب یک ساعت با کلاس استاد فلاح عربی رو میخونم که خیلی خوبه. یک ساعت هم در روز ادبیات مباحث آرایه رو کار میکنم. کنارش قرابت هم میخونم.
درس زبان هم اوکیم و میخوام تو اون سه هفته آخر تستای کنکور های اخیر رو براش بزنم.