2777
2789
عنوان

لطفا اسم دکترتون را نگید

134 بازدید | 12 پست

سلام قبلا تو نی نی سایت همه خانمها تجربه های خودشون را می‌گفتند و خیلی به بقیه کمک میشد اما الان تا یه نظر میخواهی بپرسی میان تبلیغ این دکتر و اون دکتر می‌کنند،،،، 

حالا لطفا اگه کسی تونسته  لاغر بشه که بازگشت نداشته با هر روشی 

لطفا تجربه اش را بگه 

خیلی لازم دارم   

بیشتر روش‌ها را انجام دادم ولی. امان از چاقی که دست بردار نیست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم فقط عمل جراحی جواب بده حدودا ده یازده کیلو اضافه دارم که با ورزش و حذف ناهار به مدت چند ماه وخوردن گرمیجات واستفاده از روغن لاغری وکم خوری وخیلی چیزهای دیگه که الان یادم نمیاد حتی یک کیلو هم کم نشده آزمایش دادم گفت تیروئیدت لب مرزه واقعا کلافه شدم 

اطرافیانم همش مسخره می‌کنند 

فوق تخصص غدد تو تهران اینو گفت 

دکترای اینجا میگن لوو تیروکسین بخور تا آخر عمرت 

اما من چون عوارضش را در مامانم دیدم دو سه تا فوق تخصص رفتم به آزمایشگاه‌های که اونا گفتند رفتم همه گفتن قرص لازم نیست

فوق تخصص غدد تو تهران اینو گفت  دکترای اینجا میگن لوو تیروکسین بخور تا آخر عمرت  اما من ...

سلام

رژیم کتو ژنیک بگیر،عالیه

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
برم سرچ کنم ببینم چیه

یه کم پرخرج هست ولی عملکردش عالیه

ببین فقط باید گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین بخوری،

کربوهیدرات هم فقط از سبزیجات

چربی هم فقط حیوانی،روغن زیتون،روغن دنبه و....

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً

ممنوم که پاسخ دادی 

به مدت هفت. ساله که روغن جامد ومایع را برای مهمان استفاده میکنم وچربی حیوانی استفاده میکنم 

غذا بسیار کم میخورم تونستم وزنم را ثابت نگه دارم  ولی این شکم بلا نگرفته خیلی سر سخته  

در مورد طب سوزنی یا کاشت نخ کسی اطلاعاتی داره

به فکر استفاده از روش های جراحی هستم 

کوویتشن  کول تک   لیزر  لیپو ماتیک لیپو لیزر  کاشت نخ و،،،،،، 

اطلاعات کمی تو اینترنت هست 

واقعا نمیدونم کدوم جواب میده 

کاش نی نی سایتی ها تجربه واقعی خودشون یا دوستاشون را می‌گفتند