2777
2789
عنوان

بچه ها کمک کنید به مشورت نیاز دارم

134 بازدید | 10 پست

ما سه تا بچه ایم من وسطی هستم. پدرم فقط  به بچه بزرگتر از من و مادرم فقط به بچه کوچکتر از من توجه می کنه و محبت داره. کلا بین من با اونها فرق زیادی می ذارند. چند بار بهشون گفتم ولی یا عضبانی میشن یا قبول نمی کنن یا دوسه روز بامن خوبند و بعدش دوباره همونجوری میشن. من دوستشون دارم ولی این موضوع خیلیییی عذابم میده.

راهکار بگید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک عدد مورد مشابهم کاری که من کردم این بود انقد پیشرفت کنم که بهم افتخار کنن و ببینن من تحفه ترم &n ...

پیشرفتهای من به چشمشون نمیاد. انگار مجبورند منو تحمل کنند. یه نمونه براتون بگم من از یه جایی خرید می کردم جنس و قیمتش خیلی خوب بود اومدن به پدر و مادرم گفتم. اونها گفتند نه خوب نیست کیفیت ندارن. 

هفته بعدش داداش بزرگم از همونجا خرید پدر و مادرم گفتن چقدر عالیه قیمتشهاش خوبه.

پیشرفتهای من به چشمشون نمیاد. انگار مجبورند منو تحمل کنند. یه نمونه براتون بگم من از یه جایی خرید می ...

پيشرفت ما لازم نيست چشم بقيه رو پر كنه ولو پدر ومادر !!

مهم ش اينه راهمون باز بشه و مسيرصحيح و مفيدمون رو بريم .حالا يكي تاييدكرد ، نكرد ، سنگ انداخت چه غم !

مرنج و مرنجان
مهسان جون شما مشاوره ازش گرفتی؟ موثر بوده؟ پول باید بدم؟

عزيزم نميدونم پولي هست يا نه .

ولي معمولا پست هاشونو ميخونم و متوجه شدم از يه زاويه ي متفاوتي به دنيا نگاه ميكنن و اين برام جذاب بود.

مرنج و مرنجان

از روانشناس کمک بگیرید برنامه مشورپ مشاوره انلاین داره صوتی و تصویری و چتی میتونید استفاده کنید نظرات مردم هم راجع به هر روانشناس هست میتونید بر اون اساس انتخاب کنید