2777
2789
پس تنها نیستم ماشالا🤭😂

نه من همیشه پیشتم ...همراه اول ..همراه لحظه های شما😂

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا عجب انرژی به به  اسفند دود کن چش نخوری  فک کنم الانم تخت بگیری بخوابی

چشم خوردم😂

جلو همه با مخ خوردم زمین😐😂😂

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
نه عامو جغد شب کجا بود.رفتم سرم و آمپول زدم برگشتم خونه ، واسه ی همین بیدارم، وگرنه در حالت عادی۱۲خو ...

ای واییی

پس خودم جغد شبم چون هر شب کارم اینه 🥺🤭

خیلی خوبه ولی کم میخوابی ک🥲

نهههه چش نقووول🧿😔😂 العینی ببینا خوشگل هارو زود چش میزنن  خدا این روزو واس هیچ بنی بشری ن ...

😂😂

عین خیالم نبود پاشدم دوباره رقصیدم😐😂

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت
ای واییی پس خودم جغد شبم چون هر شب کارم اینه 🥺🤭 خیلی خوبه ولی کم میخوابی ک🥲

پنج ساعت خوبه، درس دارم بیشتر نمیرسم بخوابم تابستون که شد جبران میشه.خواب قیلوله هم دارم برام کافیه در مجموع. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
من بیدارم تازه از حرم امام رضا اومدیم خونه  الانم دوش گرفتم سشوار کردم در معرض خابم

واییی خوشبحالت🥺🥺

دوباره رفتی مارم دعا کن بی زحمت 

پس بخواب ک خسته ای 

شبت خوش😌

واییی خوشبحالت🥺🥺 دوباره رفتی مارم دعا کن بی زحمت  پس بخواب ک خسته ای  شبت خوش😌

چشم عزیزم دعا میکنم💜

قرباانت از صب ک بقول شوهرم بازارو جرش دادیم الان خشته ایم😂♥️

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️