2777
2789

خیلی از راه هارو امتحان کردم ابلیمو ، خمیر دندون ، ضد آفتاب (توی ی پیجی خوندم برای جوش ضد افتاب بزنین) ، ژل آلوورا ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم😔 دیگه دارم ناامید میشم فکر کنم باید باهاشون تا اخر عمر بسازم

ممنون میشم لایک نکنید💕😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته عزیزم

دستکاری نکن، دورش باید بگذره

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

و اینکه جوش پیشانی نشون دهنده کبد گرمه،  کبدتو پاکسازی کن

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

منم مدتیه درمیارم مخصوصا تو چونه م  دیگه دیوونه شدم البته اینم بگم ک بعد ۶ ماه پریود شدم من فقط زمان پریودیم جوش میزنم امیدوارم ک خوب شه بعد پریودیم

هــیچ موقع شکست نمیخــورم،یا پیــروز میشم یا یاد مــیگیرم!!!✨🙂

شاید جوشت هورمونی باشه یکم کمتر شیرینی و روغن بخور شیرینی رو کلا کنار بزار

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍